To je to što me zanima!

Detalji divlje vožnje u centru Zagreba: Vozač BMW-a prije sudara napao je dvije žene

33-godišnji muškarac osumnjičen je da je jučer oko 16,20 sati na području Centra verbalno prijetio 32-godišnjoj ženi, a potom fizički napao i teško ozlijedio 58-godišnjakinju. Nakon toga skrivio je više nesreća
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je u nedjelju da je uhitila muškarca pod sumnjom da je jučer u središtu Zagreba jednu ženu verbalno napao, drugu teško ozlijedio i skrivio više prometnih nesreća.

Tridesettrogodišnji muškarac osumnjičen je da je jučer  oko 16,20 sati na području Centra verbalno prijetio 32-godišnjoj ženi, a potom fizički napao i teško ozlijedio 58-godišnjakinju, kojoj je pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač se zatim vozilom udaljio s mjesta događaja, skrivio više prometnih nesreća na području Centra i pobjegao.

Policija je izvijestila da je uhitila osumnjičenoga i privela ga na kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, vozač se jučer oko 17 sati zabio u drvo u blizini Hrvatskog narodnog kazališta. Prije sudara vozio je u krivom smjeru i porušio stupiće uz cestu.

- Prvo je ušao u suprotni smjer u Kačićevoj ulici, pa udario vozača motocikla kod V. gimnazije. Poslije toga je nastavio voziti po pločniku - rekao nam je čitatelj te dodao kako je vozač srušio metalne stupiće, zabio se u stablo, izašao iz automobila i odšetao. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 4Asa 02.01.2023.

    Evo sad će te oplesti svi po meni ako podignem garažna vrata... BMW X6 perla bijeli....a nemam nijednu kaznu dugi niz godina

  • Emilio.Kokić 01.01.2023.

    Advent i razbijeni kokain, pogubna kombinacija

  • gojko ercegovac 01.01.2023.

    Zlatna mladez.Zato nema imena i prezimena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare