To je to što me zanima!

Detalji horora s A3: Vozač auta zaspao, preživio samo suvozač

Policija sumnja da je uzrok stravične nesreće tijekom noći na A3 kod odmorišta Bošnjaci to što je vozač automobila zaspao. Poginulo je četvero ljudi, od čega jedan 14-godišnjak
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na autocesti A3 u noći sa srijede na četvrtak četvero državljana Srbije poginulo je, a jedan je lakše ozlijeđen. U nesreći je stradao i maloljetnik (14).

Policija sumnja da je uzrok stravične nesreće to što je vozač automobila zaspao, saznaje Blic. 

Vozač Škode Octavije je izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste te udario u zaštitnu ogradu.

HOROR KOD ŽUPANJE Stravični sudar na A3: Četvero poginulih, a među njima i dijete

Kako Bliz saznaje, u nesreći su stradali A.J. (43), Ž. J. (47), V. R. (42) i 14-godišnji dječak N. R.

U sudaru je ozlijeđen i suvozač D.V. (28) koji se trenutno oporavlja u bolnici u Vinkovcima. Mladić je u stabilnom stanju. On je jedini bio vezan.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović još je jednom naglasio važnost vezivanja sigurnosnog pojasa koji se u ovom slučaju pokazao spasonosnim za preživjelog suvozača.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Roders 25.04.2019.

    Blic saznaje,a nesreća u Hrvatskoj?!

  • vedii888 25.04.2019.

    užas

  • 25.04.2019.

    Vozili se ja i supruga iz Zagreba do mora i natrag. Znamo mi tako sjesti u auto pa kud nas cesta odveze. Došli mi do mora, popila ona kavu, ja sok i sjeli u auto natrag. Negdje u Gorskom Kotaru ja osjeti da auto zanosi. Vidim ona spava i ja lijepo stanem kod jedne benzinske. parkiram, zaključam auto i odspavam lijepih dva sata. Probudi ona mene i mi krenemo natrag u Zagreb svježi, odmorni, naspavani. Debilana je da moraš od točke A do dočke B voziti bez odmora, bez zaustavljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare