Obavijesti

News

Komentari 109

Stravični sudar na A3: Četvero poginulih, a među njima i dijete

Stravični sudar na A3: Četvero poginulih, a među njima  i dijete
1

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila na autocesti A3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba, smrtno su stradale četiri osobe

VIDEO

U prometnoj nesreći na autocesti A3 četvero je ljudi poginulo, a jedan muškarac je lakše ozlijeđen. U nesreći je stradao i maloljetnik.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa srijede na četvrtak dogodila na autocesti A3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci, u blizini Županje, u smjeru Zagreba, smrtno je stradalo četvero ljudi, među kojima je i 14-godišnjak, javlja glasnogovornik policije PU vukovarsko-srijemska Domagoj Džigumović. 

Vozač Škode Octavije slovenskih registarskih oznaka izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s ceste te udario u zaštitnu ogradu uz autocestu. Od siline udara i zadobivenih ozljeda smrtno su stradali 42-godišnji vozač te 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak, dok je suvozač 28-godišnjak, koji je jedini imao sigurnosni pojas, lakše ozlijeđen.

Svi su putnici državljani Republike Srbije.

Glasnogovornik Džigumović je još jednom naglasio važnost vezivanja sigurnosnog pojasa koji se u ovom slučaju pokazao spasonosnim za preživjelog suvozača.

HAK javlja da se na tom dijelu auto-ceste vozi usporeno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...