To je to što me zanima!

Detalji incidenta u Hamburgu: Uletio na pistu i pucao, zatočio kćer (4), želi s njom u Tursku

Muškarčeva supruga prethodno je kontaktirala policiju zbog moguće otmice djeteta. Na licu mjesta su jake policijske snage, s jedinicama raspoređenim u blizini vozila. Policija još pregovara s njim
Vidi originalni članak

Policija je cijelu noć pregovarala s muškarcem u Hamburgu, uz pomoć turskog prevoditelja, a pregovori se nastavljaju i danas. On je zatočio svoju kćer (4) u autu i želi s njom u Tursku avionom, doznaje BILD. Pozadina je očito spor oko skrbništva. U početku se govorilo da supruga, koja je policiji dojavila moguću situaciju, s njim ima dvoje djece, no to nije potvrđeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je jutros izvijestila: “Otmičar želi razgovarati s nama, to je pozitivno". Zračna luka Hamburg napisala je na X (bivši Twitter) rano u nedjelju ujutro da se mogu očekivati ​​otkazivanja i kašnjenja tijekom dana.

SNIMKA IZ NJEMAČKE VIDEO Evakuirali par aviona i cijelu zračnu luku. Policija: Još pregovaramo s napadačem!

Podsjetimo, zgrade terminala zračne luke u Hamburgu i nekoliko zrakoplova evakuirani su nakon što se naoružani muškarac s djetetom u automobilu dovezao na pistu, rekla je glasnogovornica zračne luke za dpa u subotu navečer.

Prema saveznoj policiji, naoružani muškarac je svojim vozilom probio aerodromsku ogradu oko 20 sati i dovezao se na stajalište zračne luke.

ZRAČNI PROMET BLOKIRAN Opsadno stanje u Hamburgu: Autom uletio u zračnu luku, uzeo dijete za taoca pa pucao!

Imao je pištolj i već je dvaput pucao u zrak, rekao je glasnogovornik policije Thomas Gerbert. U međuvremenu je potvrđeno da je u automobilu i dijete. Muškarčeva supruga prethodno je kontaktirala policiju zbog moguće otmice djeteta, rekao je glasnogovornik. Na licu mjesta su jake policijske snage, s jedinicama raspoređenim u blizini vozila.

 Evakuirano je preko 3200 ljudi, a otkazano tridesetak letova.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Mateo😎 05.11.2023.

    Odustao je! Nakon 18 sati hamburška policija uspjela je nagovoriti Salmana E. (35) da odustane. Otmičar je uhićen, njegova kći Aslihan (4) je oslobođena i predana timu liječnika. Djevojčica je s majkom prebačena u dječju bolnicu. Bild de! (kasnite s vijestima redakcijo 24h)

  • kopacom 05.11.2023.

    Jucer otkazano 48 letova danas 280,da li tko misli na te ljude kako je njima.Zaposlenici zracne luke uz njih, to je oko 60 tisucaljudi.

  • mahoona 05.11.2023.

    I onda partizančine daju podršku palestini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare