To je to što me zanima!

Vozač iz smrskanog Porschea je teško ozlijeđen: 'Pet, šest ih je jurilo 200 na sat, nisu normalni'

Vozač Porschea (45) u jednom je trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s cisternom iz suprotnog smjera. Teško je ozlijeđen, a prvi rezultati očevida upućuju da je uzrok nesreće neprilagođena brzina
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći, na cesti između Beleja i Hraste na Cresu, vozač Porschea u subotu se zabio u autocisternu.

- Prema prvim nalazima očevida, s obzirom da se još moraju napraviti neke dokazne radnje, uzrok nesreće je najvjerojatnije neprilagođena brzina 45-godišnjeg vozača Porschea, koji je teže ozlijeđen - rekli su nam u nedjelju iz PU primorsko-goranske.

IMAO JE 1,75 PROMILA Teška nesreća u Zagrebu: Pijan na zebri usmrtio pješakinju pa pobjegao. Sad su ga optužili

On je, kako dodaju, u jednom trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera. Vozač Porschea jedini je ozlijeđeni te mu je pomoć pružena u KBC Rijeka.

Vatrogasci su morali rezati lim kako bi ga izvukli iz smrskanog vozila. Promet je na toj dionici zbog toga bio zatvoren na dva sata.

Iz policije nam nisu mogli potvrditi je li se radilo o nekakvoj utrci, ali je moguće kako je u tijeku bio susret sportskih vozila.

- Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni - rekla je svjedokinja, potresena događajem.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • pusik123 05.10.2022.

    Bas me zanima ko bi se od vas pametnjakovica sa takvim autom vozio po ogranicenju, znate srat jer u zivotu niste niti kao suvozac sijeli u auto skuplji od 1000€ i koji ima vise od 150ks, nek vas bude sram ni neznate sta se dogodilo. Seljaci🤮

  • kormilar 03.10.2022.

    Besposlen pop i jariće krsti!

  • gvagec 02.10.2022.

    Glavno da vozaču kamiona ni nikaj, ovaj kada ga pokrpaju ima šanse za još jedan zalet. Ovo je bilo pre pre sporo .....................

Komentiraj...
Vidi sve komentare