News

Komentari 103

Vozač iz smrskanog Porschea je teško ozlijeđen: 'Pet, šest ih je jurilo 200 na sat, nisu normalni'

Vozač iz smrskanog Porschea je teško ozlijeđen: 'Pet, šest ih je jurilo 200 na sat, nisu normalni'

Vozač Porschea (45) u jednom je trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s cisternom iz suprotnog smjera. Teško je ozlijeđen, a prvi rezultati očevida upućuju da je uzrok nesreće neprilagođena brzina

U teškoj prometnoj nesreći, na cesti između Beleja i Hraste na Cresu, vozač Porschea u subotu se zabio u autocisternu.

- Prema prvim nalazima očevida, s obzirom da se još moraju napraviti neke dokazne radnje, uzrok nesreće je najvjerojatnije neprilagođena brzina 45-godišnjeg vozača Porschea, koji je teže ozlijeđen - rekli su nam u nedjelju iz PU primorsko-goranske.

On je, kako dodaju, u jednom trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera. Vozač Porschea jedini je ozlijeđeni te mu je pomoć pružena u KBC Rijeka.

Vatrogasci su morali rezati lim kako bi ga izvukli iz smrskanog vozila. Promet je na toj dionici zbog toga bio zatvoren na dva sata.

Iz policije nam nisu mogli potvrditi je li se radilo o nekakvoj utrci, ali je moguće kako je u tijeku bio susret sportskih vozila.

- Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni - rekla je svjedokinja, potresena događajem.

Najčitaniji članci