To je to što me zanima!

Detalji napada na Hvaru: Izbo Litvanku jer mu je 'bila dužna'

Litvanka (62) prijavila je muškarca s Hvara za silovanje. On se branio da ju je napao jer mu je 'ostala dužna' zbog građevinskih usluga. Ni dva tjedna nakon izdane mjere opreza, izbo ju je pet puta
Vidi originalni članak

Za muškarca (66) s Hvara koji je izbo Litvanku (62) prije dva tjedna je bio zatražen istražni zatvor zbog prijave za silovanje. Ona je 11. lipnja prijavila muškarca i on je priveden dan kasnije. 

U svoju obranu je rekao da je Litvanku napao jer mu je ostala dužna za građevinske radove. Istražni zatvor su zamijenili mjerom opreza zabrane približavanja žrtvi i morao se javljati policiji. Nakon 12 dana na slobodi je uzeo nož i žrtvu potražio u uvali kraj Jelse gdje je Litvanka stanovala. Slijedio ju je do uvale Zenčišće. Tamo ju je izbo pet puta te otišao do obližnje poljske kućice gdje si je oduzeo život.

STRAVA U JELSI Na Hvaru našli ranjenu ženu, blizu je bio mrtav muškarac

Ozlijeđena Litvanka je prevezena helikopterom u KBC Split i nije u životnoj opasnosti bez obzira na brojne i teške ozlijede, javlja Slobodna Dalmacija.  

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • prokurator 26.06.2019.

    znači ovako: naša sezona je upitna jer ove godine turci i grci ponovo rade punim kapacitetom. zatim uoči ljeta britanija izda uputu svojim građanima kako postupati u slučaju silovanja u hrvatskoj. pa sada još i ovakvi slučajevi?????? bravo za naš turizam!

  • fallout2 26.06.2019.

    mislim da je vrijeme da se pošalje vojska na ulice po uzoru na zemlje južne amerike. svaki dan netko ubijen, izboden, pretučen, zapaljen auto ili kafić. zato je za vrijeme Juge u svakom kvartu bila kasarna , i mir na zemlji. plus milicija i sudovi koji su radili svoj posao za razliku od smijurije od ovih današnjih.

  • špricer_1 26.06.2019.

    Ugostitelji utjeruju pravdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare