Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Na Hvaru našli ranjenu ženu, blizu je bio mrtav muškarac

Kako doznajemo, radi se o litvanskoj državljanki koja je na tijelu imala ubodne rane. Policija je u blizini pronašla mrtvog muškarca za čiju smrt kaže kako nema elemente kaznenog djela

47 komentara

Policija je u utorak u uvali Zenčišće u Jelsi na Hvaru pronašla litvansku državljanku koja je na tijelu imala ubodne rane. Prevezli su je u splitsku bolnicu.

Prema posljednjim informacijama, nije životno ugrožena.

Blizu mjesta gdje je bila ozlijeđena žena policajci su pronašli mrtvog muškarca, doseljenika iz BiH starog 65-70 godina, piše Slobodna Dalmacija.

- Oko 19 sati dobili smo dojavu da se u uvali Zenčišće u Jelsi nalazi ozlijeđena žena koja je prevezena u splitsku bolnicu. Imala je ubodne rane i prema posljednjim informacijama, nije životno ugrožena. U polju u blizini mjesta gdje su policajci pronašli ženu bio je mrtav muškarac. Prema dosad prikupljenim informacijama, njegova smrt nije nastupila kao posljedica kaznenog djela - objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Slobodna Dalmacija piše kako je muškarca, koji se vjerojatno ubio, Litvanka nedavno optužila za silovanje zbog čega je bio na kriminalističkom ispitivanju.


 

Možda vas zanima i ovo:
Message