To je to što me zanima!

Detalji nesreće kod Čakovca: Poginuo vozač (42). Zabio se u stabla, nije se vezao pojasom

Vozač (42) Mazde Premacy sinoć je izletio s ceste u Ivanovcu kod Čakovca. Probio je dvorišnu ogradu i zabio se u drveće. Nije koristio pojas, izvijestila je u subotu međimurska policija
Vidi originalni članak

Međimurska policija izvijestila je u subotu ujutro kako je u prometnoj nesreći u Ivanovcu sinoć poginuo vozač (42) Mazde Premacy.

Kako navode, dok se vozio Brozovom ulicom nije prilagodio brzinu uvjetima (zavoj i noć) te je u zavoju djelomično sišao s kolnika na travnatu površinu. Kako se pokušao vratiti na cestu, automobil se zanio, izletio s ceste i udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće te u drveće u dvorištu.

NESREĆA U IVANOVCU Sletio automobilom s ceste pa udario u ogradu: Vozač poginuo

Dijelovi ograde koje je porušio oštetili su i Hondu Accord čakovečkih registracija koja je bila parkirana u dvorištu.

Liječnici koji su stigli na mjesto nesreće mogli su samo utvrditi smrt vozača. Kako navode iz policije, vozač nije koristio pojas.

Na mjestu nesreće bili su i vatrogasci JVP Čakovec koji su sudjelovali u izvlačenju tijela vozača iz automobila. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Preminuli vozač deveta je žrtva na međimurskim cestama ove godine. 

Iz policije upozoravaju i na kišu koja će s padom temperature prijeći u susnježicu i snijeg u višim predjelima te mole vozače na dodatni oprez i da prilagode brzinu vremenskim prilikama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • RobotChicken. 28.11.2020.

    Jel BMW?

  • Dalibor0704 28.11.2020.

    Da li obavezno osiguranje pokriva ogradu? Ili vlasnik može zaplijeniti olupinu dok mu ne plate jer je vozilo na njegovoj zemlji.

  • Jimmy 28.11.2020.

    Zašto ulica nosi ime diktatora i ratnog zločinca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare