To je to što me zanima!

Detalji nesreće na A3 u kojoj je poginula žena: Bus je zakucao Volkswagen ravno pod kamion

U prometnoj nesreći, smrtno je stradala 73-godišnja putnica iz VW, a vozačica je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava, piše policija
Vidi originalni članak

Jučer je u poslijepodnevnim satima na autocesti A3 došlo do prometne nesreće u kojoj je poginula žena. Policija je odradila cjelodnevni očevid, a jutros su objavili detalje.

- Jučer oko 14.25 sati (56 km + 500 m), 52-godišnji vozač državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je autobusom njemačkih nacionalnih oznaka, a kretao se južnim kolnikom autoceste A3, desnom prometnom trakom u smjeru istoka - piše policija.

- Dolaskom do 56 km i 500 metara autobus nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste, atmosferskim prilikama (magla) te gustoći prometa (kolona vozila) iz kojeg razloga nije pravovremeno zaustavio vozilo te je naletio na teretni automobil marke Volkswagen Caddy zagrebačkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljala 44-godišnjakinja, a koja se kretala istom prometnom trakom usporeno u koloni vozila - stoji u priopćenju.

TRAGIČNA SMRT Užas u Ludbregu: Umro rušeći stabla motornom pilom u šumi

Kako su napisali, od udarca je Volkswagen potisnut pod Mercedesov kamion kojim je upravljao 49-godišnji vozač državljanin Bosne i Hercegovine, a kretao se istom prometnom trakom.

- U prometnoj nesreći, smrtno je stradala 73-godišnja putnica iz VW, a vozačica je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava - piše policija.

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće iz čl. 227 stavak 2 i 6, 52-godišnji vozač je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, nakon čega će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu - piše policija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • podevčevo 27.11.2022.

    Zato ja 80 posto vožnje auto putom provedem na preticajnoj traci,sklanjam se ovima što voze brže od mene i opet natrag na lijevu!

  • IvanTolić_1 26.11.2022.

    U sendviču između dva bosanca

  • bant_zaje 26.11.2022.

    Tko god vozi po našim autocestama jako dobro zna kakvi su jarani vozači kamiona i autobusa. Kupljene vozačke, mobitel pred očima i pun gas. Zabrane pretjecanja za kamione ne vrijede za njih, ograničenja brzine su samo za papke, a tahografi namješteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare