To je to što me zanima!

Detalji nesreće na Dalmatini: Vozač koji je poginuo nije bio vezan, ispao je iz automobila

Putnica iz vozila, 69-godisnja hrvatska državljanka je prevezena u Opću bolnicu Zadar gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Policijska uprava zadarska priopćila je detalje stravične prometne nesreće u kojoj je danas oko podne poginuo 62-godišnji vozač. 

- Po rezultatima provedenog očevida, do prometne nesreće je došlo na način da je 62-godišnji hrvatski državljanin, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljao osobnim automobilom Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka i kretao se autocestom A-1 u smjeru Splita, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste uslijed čega u zavoju gubi kontrolu nad upravljačem. 

Dolazi do zanošenju vozila i udara u zaštitnu ogradu od koju se odbija te se vozilo prevrće na desnu bočnu stranu uslijed čega je vozač iz vozila ispao na kolnik i smrtno stradao na mjestu događaja, pojasnili su iz policije.

Putnica iz vozila, 69-godisnja hrvatska državljanka je prevezena u Opću bolnicu Zadar gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.

O nesreći je obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • debelahladovina 05.09.2021.

    Nije bio vezan, a je li bio cijepljen?

  • ajetodoo 05.09.2021.

    Nije baš poželjno blokirati reklamice na računalu. Ima ih koje nas mogu zaintrigirati, a ništa ne košta. Povremeno iskoči reklama, " ako ne vežete pojas, objavit ćemo vaše ime". Ili, "ako za vrijeme vožnje tipkate po mobitelu, objavit ćemo vaše ime". Nekima to ne izgleda neka velika prijetnja dok ne pročita firmu koja se reklamira,"Osmrtnice hr."

  • Ekscem 05.09.2021.

    Kriv je pojas a to što je vozio dva puta većom brzinom od ograničenja je kao nevažno. Treba ga poshumno kazniti oduzimanjem vozačke dozvole i kaznom zatvora 3 mjeseca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare