To je to što me zanima!

Detalji stradavanja vojnikinje u Kninu: Pala je s 5 metara visine na beton i ozlijedila kralježnicu

Unesrećenu 32-godišnjakinju prevezli su iz kninske bolnice u KBC Split zbog težine ozljeda. Kako navodi MORH, u trenutku nesreće nije bila u službi
Vidi originalni članak

Nakon priopćenja MORH-a o tome da je u vojarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu pronađena ozlijeđena pripadnica Hrvatske vojske, RTL piše da je riječ o 32-godišnjakinji koja je stradala tako što je s visine od pet metara pala na betonsku podlogu.

Nakon obrade u Općoj i veteranskoj bolnici u Kninu, zbog specifičnosti ozljeda stradalu pripadnicu HV-a prevezli su na daljnju traumatološku obradu kod specijalista kirurga traumatologa.

Ravnateljica kninske bolnice dr. Tatijana Šipalo Lilić kaže da je ozlijedila ekstremitete i kralježnicu, ali da je stabilno, prenosi RTL.

MORH je ranije naveo da se nesreća dogodila u srijedu ujutro i da je unesrećena tada bila izvan službe.

Ministar Mario Banožić je rekao da je vojnikinja pri svijesti i da joj je stanje dobro. Naglasio je da istraga traje te da ne može sad više govoriti o tome i dodao je da će pravovremeno izvijestiti javnost o detaljima istrage.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bulldog123456789 04.08.2022.

    Cekaj malo? Cemu obrises komentar? Sta sam ja krivo napisao? Napisao sam da se slicna nesreca desila i prije 6 godina kada su nasli kadetkinju koja je “pala” kroz prozor. Kog sam ja uvrijedio time?! Mozda jer je to javna tajna?

  • pocetnik 03.08.2022.

    da nije kakav honorarni posao izvan uniforme...

  • vedran0110 03.08.2022.

    dobro kaj nema rata...hv bi padala pred neprijateljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare