To je to što me zanima!

Detalji strašne nesreće: Mladić u autu nije imao nikakve šanse

Vozač kamiona s prikolicom prešao je u suprotan smjer i udario u auto. Prikolica kamiona zdrobila je auto u kojem je poginuo mladić (26). Putnik iz auta je teško ozlijeđen, kao i vozač kamiona
Vidi originalni članak

PU karlovačka je objavila u ponedjeljak detalje teške prometne nesreće do koje je došlo u mjestu Cerovac Vukmanićki na usponu Slunjska brda u nedjelju u 19.25 sati. 

Vozač kamiona s prikolicom zagrebačkih registracija je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te je udario u auto koprivničkih registracija koji je dolazio iz suprotnog smjera, piše KA portal.

VIDEO: TRAGEDIJA KOD KARLOVCA Tegljač pao na auto: Jedan je poginuo, dvoje teško ozlijeđeni

Auto je vozio mladić (26), državljanin BiH. Kamion se nakon sudara prevrnuo i zajedno s autom je sletio izvan ceste gdje je prikolica kamiona s dijelom tereta pala na auto.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poginuo je vozač, a putnik (36) iz auta i vozač (57) kamiona su teško ozlijeđeni. Tegljač je prevozio tetrapake mlijeka koji su se rasuli po cesti.

Vozača auta su izvlačili vatrogasci. Istraga je i dalje u tijeku.   

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prva Proleterska 04.09.2019.

    Zašto ne napišete njegov put , odnosno pitate policiju , da kaže šta piše na putnom nalogu , pa da vidimo , jel mogao i morao ići AC i onda zakljućimo , da je ovo stradanje nedužnih bilo nepotrebno !

  • Prva Proleterska 04.09.2019.

    Prije ili kasnije će se zabraniti i vožnja vozilima iznad 7.5 tona u dane vikenda i turistićke sezone . Zašto će biti to prisiljeni napraviti ? Direktiva EU zahtjeva smanjenje broja mrtvih u svakoj članici , sa obzirom na broj registiranih auta . Ta brojka je za RH oko 130-140 i nećete je moći nikako postići , ne bude li sav kamionski promet do zadnjega preusmjeren na AC , pa makar morao onda taj isti kamion praviti put , da se vrati na zadanu krajnu destinaciju . Gospoda Bosanci izvolte AC do Šibenika ili Splita , pa onda parajte za Bosnu gdje želite ! A nisu samo Bosanci , ja vidim većinu H kamiona koji idu prema ili od ST za ZG !

  • sovica812 02.09.2019.

    Bas smo naisli sinoc dok smo se vracali s mora ,policija je preusmjerila promet .. Mogu reci samo da predvece ti kamioni jure ko budale starom cestom...Da ne kazem da u zavoju prede skoro na pola u drugu traku,sto puta sam pretrnula u voznji ..Strasno nesto..Zao mi mladica ..Neka ga cuvaju andeli ..Tuga i zalost zbog cega????

Komentiraj...
Vidi sve komentare