To je to što me zanima!

Detalji strave: Francuz pretjecao kolonu auta i odvezao se u smrt

U prometnoj su sudjelovala tri vozila, a naknadno je preminuo Francuz. Policija je nakon obavljenog očevida otkrila kako je preminuli pretjecao kolonu vozila
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 15,30 sati na cesti Tar-Poreč jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji francuski državljanin upravljao automobilom Audi, francuske registarske oznake, iz smjera Tara prema Poreču.

POGLEDAJTE VIDEO Stravična nesreća kraj Poreča

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač je u jednom trenutku započeo pretjecati vozila, nakon čega je prilikom povratka u svoju prometnu traku zbog neprilagođene brzine i da izbjegne udar u zadnji dio automobila Toyote talijanskih oznaka, a kojim je u istom smjeru upravljao 49-godišnji talijanski državljanin, skrenuo na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio teretnog automobila Volvo, krapinske registarske oznake, a kojim je upravljao 49-godišnjak. 

Nakon sudara s teretnim automobilom, Audi je udario u i automobil Toyota, te su se oba automobila zarotirala na kolniku dok je teretni automobil od siline udarca odbačen u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač Audija je od zadobivenih teških ozljeda smrtno stradao dok su njegova 45-godišnja suvozačica, francuska državljanka i vozač teretnog automobila lakše ozlijeđeni.

VIDEO: DVOJE OZLIJEĐENIH Užas kod Poreča: U sudaru auta i kamiona poginuo Francuz

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije, a na mjestu događaja osim policije intervenirali su i porečki vatrogasci. Za vrijeme trajanja očevida državna cesta D75 Tar-Poreč  bila je zatvorena te se promet odvijao preko Kaštelira.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • razercoku 11.08.2020.

    Samo naglasavam uletio tip u skare nije uspio i ajde bok -1 sreca zavrsilo tako kako je...

  • poŠČenjak 09.08.2020.

    Ponekad si prisiljen pretjecati kolonu, jučer se vozim iz Pule za Rijeku, tri auta stranih tablica voze se 40 di je ograničenje 60, iza njih troje jedan kamion koji ih naravno i da smije ne može preteći! A iza sveg toga 30ak auta, ni u jednom momentu ovoj trojici nije palo na pamet da propuste kolonu iza sebe, i tako jedan po jedan kojem se nije razgledavalo granilište istarskog ipsilona pretjecalo tu kolonu da nebi do rijeke putovali 4sata!!

  • tataratata 09.08.2020.

    Kriva procjena. Bila bi manja šteta i možda bi preživio da nike od toyote bležao prema kamionu

Komentiraj...
Vidi sve komentare