To je to što me zanima!

Detalji tragedije na A1: U stravičnom naletu automobila stradao je djelatnik HAC-a

Prema neslužbenim informacijama udar je bio toliko jak da je tijelo nesretnog djelatnika odbačeno na suprotan kolnik. Djelatnici Hitne pomoći po dolasku na mjesto nesreće jedino su mogli potvrditi smrt
Vidi originalni članak

Djelatnik ophodarske službe Hrvatskih autocesta smrtno je stradao večeras oko 18 sati na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Bosiljevo kada je na njega naletjelo drugo vozilo, doznaje Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema dostupnim informacijama, ophodarska služba HAC-a došla je na mjesto prometne nesreće koja se dogodila na 68. kilometru autoceste u smjeru Zagreba kako bi osigurali mjesto nesreće. 

- Bilo je stvarno strašno, policija je bila posvuda, a Hitna je taman kretala prema Zagrebu pod sirenama. Dijelovi su bili posvuda, osjetila se nasilnost nesreće - rekla nam je čitateljica. 

VIDEO: KOD ČVORA BOSILJEVO Nesreća na A1: Auto naletio na muškarca, smrtno je stradao

- Jedan auto bio je na ogradi, drugi sa strane u totalnom kršu... Nadala sam se da nitko nije poginuo - s knedlom u grlu ispričala nam svjedokinja koja se zatekla na mjestu nesreće.

Kako javlja Jutarnji, djelatnik HAC-a izašao je iz službenog vozila, krenuo prema mjestu nesreće kada je na njega iz smjera Splita naletjelo drugo vozilo.

Odmah nakon teške nesreće promet u smjeru Zagreba jedno vrijeme bio je prekidu. 

Karlovačka policija potvrdila je večeras da je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba te da njeni djelatnici provode očevid na mjestu nesreće. Također su izvijestili da su se na istoj lokaciji uz navedenu prometnu nesreću dogodile još dvije prometne nesreće te je jedna osoba zatražila liječničku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ajetodoo 21.11.2021.

    Uvjeren sam 100% da je službeno vozilo imalo upaljene žute rotirke za vrijeme intervencije. Sigurno su noću vidljive izdaleka, pa je u takvoj situaciji pristojno da vozači koji nailaze svojim šklopocijjama, smanje brzinu i povećaju oprez jer je očigledno da se tu nešto događa. To je trebao učinitii i ovaj dripac, a ne pogaziti čovjeka na cesti. Na njegovom mjestu ja bih se ubio.

  • zelena mamba 21.11.2021.

    Žalosno . Vozači , pojedini , se ponašaju kao na utrci formule 1 i kad dođu na cilj hvale se kak su brzo došli . Opačak i Čolak primjeri na auto cesti

  • superman1978 21.11.2021.

    moram naglasit da opreznosti nikad dovoljno. nedavno uilazim sleperom u radove na a1. ispred mene iz radova izlazi kombi haca. usporim i pustam ga. vozimo se oko 75 i pred kraj radova kombi naglo zakoci te se izmedju cunjeva ubacuje ponovo u radove! bez zmigavca,postepenog usporavanja nista! kao da je sam na cesti !!! zato ljudi,ponasajte se odgovorno u prometu a pogotovo na autocesti gdje je sekunda necije nepaznje dovoljna da vama ugrozi zivot zbog lezernosti koju covjek vremenom stekne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare