To je to što me zanima!

Digao je kuću u zrak, nije znao da curi plin u kuhinji

Mohammad nije znao da curi plin u kuhinji te je zapalio cigaretu. Od eksplozije su popucali svi prozori i vrata u kući, a sa zidova je otpala žbuka
Vidi originalni članak

Mohammed Zaman (73) iz Peterborougha  u Velikoj Britaniji nije znao da mu u kuhinji curi plin te je mirno sjeo i zapalio cigaretu. Kućom je odmah odjeknula snažna eksplozija. Popucali su svi prozori i vrata u kući, sa zidova je otpala žbuka, a čak su se i parketi odlijepili s podova. Mohammed je čudom zadobio samo nekoliko ogrebotina, a nitko se od njegove peteročlane obitelji nije ozlijedio. Njegovi sinovi, Shafaqat Hussain (28), Sadaqat Hussain (22), snaha Sabila te unuka Mahek (1) prilikom eksplozije su spavali na katu kuće.
- Mene i suprugu je probudila snažna eksplozija nakon čega je ormar pao na naš krevet - rekao je Sadaqat. Brzo je otrčao u sobu svoje kćeri da provjeri kako je. Nakon što se spustio u kuhinju vidio je oca kako leži na podu, ali je sam izašao iz kuće, piše Daily Mail. Oca su mu pustili iz bolnice nakon samo dva sata. Mohammed je navodno osjetio neobičan miris prije nego je zapalio cigaretu, ali je provjerio štednjak te je vidio kako je u redu. Njegovi sinovi tvrde kako je eksplozija možda spriječila da se cijela obitelj ne otruje plinom. Zbog sigurnosti su evakuirali dvije susjedne kuće, a obitelj Zaman se preselila rodbini gdje će živjeti dok im ne poprave kuću.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Igraine7 07.09.2010.

    Nemamo mi što komentirati strance u Engleskoj, pogledajmo kako žive tu Rvati! Svađaju se županije međusobno a kako onda misle se otvoriti globalno?! Svađaju se braća među sobom, kako će onda surađivati sa svijetom?! I pojedinci nas sramote pred strancima! Tko će tu ulagati kad vide da tu žive neandertalci! ?

  • Igraine7 07.09.2010.

    Dobro su prošli! Eto što cigarete rade! A i s plinom oprezno! A propos, by the way, pušači misle samo na sebe! Gledam danas jednog sjedne na klupu tramv. stanice i smrdi li smrdi čikom! A mi svi jadni oko njega trpimo! A kiša pada! Cigarete treba zakonom zabraniti!

  • superkomentar 07.09.2010.

    nitko od nize rase ne zivi vise u maticnoj domovini. britanci imaju prevelik problem sa strancima

Komentiraj...
Vidi sve komentare