To je to što me zanima!

Dijagnoza: Osumnjičenima odredili pritvor od 30 dana

Uhićeni u akcijama Dijagnoza 1 i 2, noć su proveli u policiji u Osijeku i Splitu, a tijekom srijede sproveli su ih istražnim sucima Uhićeno je 14 ljudi
Vidi originalni članak

Svih devetero osumnjičenih u akciji "Dijagnoza" provedenoj u Splitu zadržano je u pritvoru sljedećih mjesec dana, odlučili su u srijedu navečer istražni suci splitskog Županijskog suda Davor Svalina i Mladen Prvan. Protiv svih osumnjičenika istodobno je otvoren i istražni postupak, a neslužbeno se doznaje da se troje osumnjičenih branilo djelomično, a šestero šutnjom. Među tih devetero pet je liječnika. Doznaje se da je jedan od njih nijekao navode u prijavi, a drugi je izjavio da nije pregledao nijednog Uskokova pouzdanika te da su njegovi žigovi pronađeni kod drugih osumnjičenika. Liječnik kod kojeg je pronađeno 110 žigova izjavio je da lažne nalaze nije radio radi vlastite novčane koristi, nego da bi pomogao drugim ljudima. Istražnom centru Županijskog suda u Splitu Uskok je priložio i snimke razgovora osumnjičenika te obilježene novčanice pronađene kod njih. Uskok je u Splitu s policijom pronašao do sada 80 lažnih nalaza. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zelenožuti 13.02.2008.

    dajte nešte nešto aktualno a ne relikte

  • gidu 13.02.2008.

    tako je-objavite registar branitelja,pa da vidimo tu stoku.objavite i njihove adrese,majku im lopovsku j....oni imaju na dusi vise branitelja nego arkanovi cetnici.objavite im adrese tako da ih mozemo potraziti.

  • gardy 13.02.2008.

    smrt lažnjacima

Komentiraj...
Vidi sve komentare