To je to što me zanima!

Dijaspora skuplja novac za dovršetak tunela Sv. Ilija

Budući da se radovi na prometnici kroz tunel planiraju nastaviti 2012., Imoćani iz dijaspore pozivaju zemljake u emigraciji da uplate novac
Vidi originalni članak

Novac za dovršetak radova na nedavno probijenom tunelu Sv. Ilija kroz Biokovo sakupljati će i Imoćani iz dijaspore. Kako piše Slobodna Dalmacija, budući da se radovi na prometnici kroz 4,4 km dug tunel planiraju nastaviti tek 2012. godine, Imoćani iz Njemačke i Kanade pozivaju svoje zemljake u emigraciji da uplate barem po 100 dolara ili eura kako bi se radovi što prije nastavili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marin.0202 14.03.2010.

    Ma jedan ku..c vam darujem

  • -mariela- 14.03.2010.

    Sto ce novac dijaspore Hrvatskoj ? Pa oni ne zivu´i ne rade u Hr. samim tim i ne placaju porez. Ne govore dovoljno dobro hrvatski jezik..prepotentni su,vole pametovat. I nek konacno dijaspora hrvatsku prepusti u ruke domacih hrvata.. Sigurno ova ideja nebi bila mrska onima,kojima su vec navedeni argumenti poznati..samo na nekoj drugoj raspravi.Bas me zanima,sta bi rekao Milanovic,da mu dodje neki predstavnik dijaspore i ponudi milione € za evo recimo ceste i tunele ? Bili tada bio dosljedan sebe,lijepo se zahvalio i odbio?

  • user_44386 14.03.2010.

    Problem sa tunelom SV. Ilija je u grešci izvođaća radova. i o tome nitko ne govori . Radove su izvodili nestručni , ali podobni ljudi koji su pobrali lijepu lovu i sada traže pomoć. JUŽNA CIJEV U ODNOSU NA SJEVERU NIJE U ISTOM NIVOU. zato im trebaju dodatna sredstva. Greška izvođaća. Neka plate ono što su zabrljali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare