To je to što me zanima!

Dijete i motociklist u bolnici: Oboje su stradali u istoj ulici

U Ulici Rimski put u Zagrebu, u dvije nesreće ozlijeđeni su dijete i motociklist. Prvo je automobil naletio na motociklista, a onda je 20 minuta kasnije u drugoj nesreći ozlijeđeno dijete
Vidi originalni članak

Vidjela sam kako su vozača motora unosili u Hitnu. Valjda je živ, rekla je gospođa koja je došla na križanje ulice Rimski put i Ulice Ladislava Šabana u sesvetskom naselju Novi Jelkovec. Automobil je na tom raskrižju u petak oko 20.30 sati naletio na motociklista koji je kasnije prevezen u bolnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Svega dvadesetak minuta kasnije na Rimskom putu još jedna nesreća, i to na križanju s Ulicom Ljudevita Posavskog. U nesreći je ozlijeđeno dijete, koje je također prevezeno u jednu od zagrebačkih bolnica. No, detalji te nesreće još nisu poznati. Očevid je u tijeku te nam iz policije nisu mogli davati više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • piramida 06.05.2017.

    Bandic kao gradonacelnik i njegove strukture ne cine nista za sigurnos gradana u prometu u gradu ZAGREBU, ono kako se promet odvija pozagrebu je divlji zapad, nesigurnost na svakome koraku ,gdje je policija gdje su kamere ,gdje su skupe kazne sto se sa time cek , i zasto se ne uvede red u promet.

  • dragec705 06.05.2017.

    Da se policija više bavi preventivom nego punjenjem proračuna toga ne bi bilo....npr:mjere brzinu netom prije naplatnih kućica(gdje je brzona ograničena na 50 a ima još 150 m do kućica)

  • Zavrzojle 06.05.2017.

    Koma

Komentiraj...
Vidi sve komentare