To je to što me zanima!

Đikić dao podršku liječnicima: 'Vlada i premijeru, trebali ste ranije reagirati. Još stignete...'

Bolnice pretrpane, brojni umiru. Vlada i Andrej Plenković, trebali ste reagirati ranije. Još možete: cijepljenje, maske, distance i covid potvrde dokazano djeluju, napisao je Đikić na Twitteru
Vidi originalni članak

Znanstvenik Ivan Đikić reagirao je na priopćenje Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL) koje je u nedjelju na društvenim mrežama objavilo oštru poruku vezanu uz odluke vladajućih oko pandemije koronavirusa u Hrvatskoj. 

- Podrška i čestitke hrvatskim liječnicima na svemu što rade u ovim teškim trenucima. Bolnice pretrpane, brojni umiru. Vlada i Andrej Plenković, trebali ste reagirati ranije. Još možete: cijepljenje, maske, distance i covid potvrde dokazano djeluju - napisao je Đikić na Twitteru. 

Podsjetimo, HUBOL je ranije priopćio kako "zdravstveni sustav polako nestaje". 

'U BOLNICAMA JE LOŠE' Šmit upozorava: Epidemija je izmakla kontroli. Beroš treba sad obustaviti hladan pogon

- Oni čija je odgovornost zaustaviti širenje virusa u populaciji svim potrebnim postupcima i mjerama (kao npr. u Danskoj) svaki dan nam sedirajućim glasom objavljuju sve veće brojke hospitaliziranih i umrlih, perući ruke od svoje vlastite odgovornosti i svrhe postojanja. Zato dragi sugrađani, kad vam nadležni svakodnevno serviraju lažni spokoj ne poduzimajući ništa, znajte da će sve umorniji ljudi koji čine zdravstveni sustav uskoro morati prestati s operacijama ili pregledima drugih bolesti jer su u COVID odjelima. Tamo gdje zbog dozvoljenog širenja virusa u populaciji svakodnevno pristiže sve više oboljelih i tamo gdje će se uskoro morati birati kojeg pacijenta prije smjestiti u krevet s kisikom ili mehaničkom ventilacijom - napisali, između ostalog, u objavi. 

'BROJEVI ĆE SE PRELITI NA BOLNICE' Anesteziolog s covid odjela: 'Na intenzivnoj 5 posto cijepljenih. Oni imaju blažu kliničku sliku'

Ivana Šmit, predsjednica HUBOL-a je za Dnevnik Nove TV rekla i kako je zdravstveni sustav pred kolapsom te da je epidemija izmakla kontroli. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • salkomalo 01.11.2021.

    3X pokušaj : U Hrvatskoj ima 1163 respiratora trenutno je na respiratorima 183 osobe cca 16% Što ovaj priča a 24h prenosi je u najmanju ruku FALSnews ako ne i kleveta! Al aj daj još jedan žuti za podatke sa oficijelne državne stranice o Korona virusu.

  • Buffer 01.11.2021.

    ja mislio da će taj prvi napravit cjepivo, kolko je bil eksponiran, a on samo laprda po medijima...

  • kormilar 01.11.2021.

    Da cijepljeni koji su ipak zaraženi covidom-19 imaju blažu kliničku sliku nebi završili na intenzivnoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare