To je to što me zanima!

Dilber: Znam tko je dao uhititi Gotovinu, ali ne smijem reći

Istina još nije poznata hrvatskoj javnosti, ali ja se nadam da će i to izići na vidjelo. Ja je znam, ali o tome ćemo kada se za to stvore uvjeti, rekao je Željko Dilber
Vidi originalni članak

Prijatelj generala Ante Gotovine, Željko Dilber izrazio je ogorčenje pojedincima koji su, uz generala Gotovinu, proganjali i njega i druge generalove prijatelje i članove obitelji. 

Za Večernji list je rekao kako su na žalost postojali pojednici na čelu HDZ-a koji su maltretirali i proganjali generala  Gotovinu i njega, ali da među njima nije bio Karamarko. Dodao je kako oni koji potiču Dinka Burića na ovakvo politiziranje i neistine bili su jako blizu tim krugovima. Ako nastave, kaže Dilber, morat će ih podsjetiti što su o generalu puštali "ispod žita", kako su ga blatili da bi mu smanjili ugled u javnosti, posebno među braniteljima.

- Bolje da me Burićevi šaptači ne vuku za jezik, zato jer o tome tko je locirao i uhitio generala Gotovinu Burić i ostali mogu samo špekulirtati i korisiti u politikanske svrhe. Istina još nije poznata hrvatskoj javnosti, ali ja se nadam da će i to izići na vidjelo. Ja je znam, ali o tome ćemo kada se za to stvore uvjeti - zaključio je Dilber.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Capone_1 20.11.2012.

    Reci ili ne seri .

  • MALA RAJA 19.11.2012.

    ..il reci ..il ne laprdaj u prazno !!!!!!!!!!!!

  • U-baka 19.11.2012.

    a tesko izracunati tko ga je izdao,17.03.2005 je Hr trebala imati pregovore o ulazku u eu a da to mogu trebalo je izruciti Antu u hag,a oni sto su imali pregovore ti su sjedjeli i na vlasti,pa sada izracunajte i eto vam odgovora,ja i da napisem tko ga je izdao moj bih koment bio obrisan,zato gosp Dilber to prepustam vama

Komentiraj...
Vidi sve komentare