To je to što me zanima!

Dileri iskorištavali dijete za dilanje marihuane po Kninu

Policija je za slučaj saznala nakon što im je u utorak jedan osumnjičeni predao manju količinu droge. Priznao je da je s još petoricom koristio dijete za 'dilanje'
Vidi originalni članak

Šest mladića iz Knina u dobi od 18 do 26 godina i po jedna osoba iz Lastova i Sinja u dobi od 21 i 20 godina iskorištavali su dijete mlađe od 14 godina za dilanje marihuane?! Naime, njih su osmero osumnjičeni u šibenskoj policiji za ukupno 13 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Do ovog saznanja policija je došla nakon što je u utorak u Kninu oko 20.35 sati u Suronjinoj ulici u Mercedesu šibenskih registracijskih oznaka jedan od Kninjana policijskim službenicima izručio manju količinu marihuane. Potom je policiji priznao da je s još petoricom muškaraca ove godine u više navrata na području Knina prodavao i posredovao u prodaji marihuane i da su pri tom koristili dijete, očito računajući da u dijete nitko neće posumnjati.

- Svi osumnjičeni, izuzev djeteta, su uz kaznene prijave dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave, a o učešću osumnjičenog djeteta će posebnim izvješćem biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku - istaknuli su iz šibenske policije potvrdivši da je osmorka zloupotrebljavala dijete u dilanju marihuane na kninskom području.  

>>> Kod 20-godišnjeg Iločana pronašli 2,87 grama marihuane


Idi na 24sata

Komentari 32

  • struja1406 12.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • struja1406 12.10.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • DarkoZelić 11.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare