To je to što me zanima!

Dimitrij Rupel: Hrvatskoj treba dati još jednu šansu

Slovenski šef diplomacije Dimitrij Rupel kazao je kako bi primjena ZERP-a na članice Europske unije imala negativan utjecaj na Hrvatsku
Vidi originalni članak

Slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel u utorak je za RTV Slovenija rekao da je Hrvatska ZERP primijenila na članice EU mimo dogovora sa Slovenijom i Italijom, ali i ocijenio da Hrvatskoj treba dati još jednu priliku.
Spremni smo i štoviše dužni pričekati na konstituiranje hrvatskog Sabora te dati Hrvatskoj još jednu priliku da nešto poduzme, rekao je Rupel. Slovenski šef diplomacije podsjetio je da se Hrvatska 2004. obvezala da nijedan aspekt ZERP-a neće važiti za članice EU-a. Primjena ZERP-a na europske članice imala bi negativan utjecaj na Hrvatsku, dodao je Rupel.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • diokletianus 02.01.2008.

    Sta smo mi dozivjeli da se Slovenci sprdaju s nama.Cuj,dati nam jos jednu sansu.Pa,da,oni su EU,a mi smo prljavi Balkanci.Pa mi imamo vise pisaca,slikara,znavstevenika,glumaca svjetskog glasa nego sta oni imaju stanovnika!E moj Ivo sta ti nama radis..Umjesto da je odmah na pocetku pregovora on ucijenio EU,dozvolio je da s nama moze seksualno opciti svatko kom se i ne digne...

  • mayhem26 02.01.2008.

    A čuj ti njega \'\'DATI JOS JEDNU SANSU\'\' Kao kad cura ostavi dečka,pa ono \'\'AJD DAT ČU TI JOS JEDNU ŠANSU\'\' HAHAHAHA!!!!!!!!!

  • mayhem26 02.01.2008.

    Ajde rupelu sta se nerviras,sad če tebi tvoj Sanader dati Guzice samo trazi.Pa naravno da če povuči ZERP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare