To je to što me zanima!

Dinamo na Jedvaju i Haliloviću izgubio čak 3,6 milijuna eura?

Profit na ovaj način, smatra USKOK, nisu ostvarile klasične sportske agencije nego zapravo off-shore tvrtke iza kojih su stajale i još stoje osobe blisko povezane s Mamićima
Vidi originalni članak

Uskok je proširio istragu vezanu uz sumnju na izvlačenje novca iz Dinama, a sada se spominje i gubitak od 3,6 milijuna eura na transferima Tina Jedvaja i Alena Halilovića, piše Jutarnji list.

Sporne transakcije od kupoprodaje igrača u NK Dinamu, kako sumnja USKOK, a u kojima su gazde u klubu potpisivali ugovore po kojima se Dinamo odricao 50 posto od budućih transfera određenih igrača u njihovu korist, koje su oni potom prebacivali na navodne agencije u inozemstvu koje bi se trebale brinuti o njihovoj karijeri, zapravo su služile da se novac slije u ruke braće Zdravka i Zorana Mamića, kojima su pomagali suoptuženici: Zdravkov sin Mario, Sandro Stipančić, Igor Krota, Nikky Arthur Vuksan i Damir Vrbanović.

Profit na ovaj način, smatra USKOK, nisu ostvarile klasične sportske agencije nego zapravo off-shore tvrtke iza kojih su stajale i još stoje osobe blisko povezane s Mamićima, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • japanokinez 16.03.2016.

    I ti sad budi normalan kad je ovaj lik cijenjen u društvu i organizira rođendane precjednici, a poznato je da dar viši od 500 kuna ne ide tek tako. Jedino ako ročkaš nije koštao 499 kuna i 99 lipa.

  • robinhood8000 15.03.2016.

    nadam se da ćete ti, tvoj brat i ekipa iz hns uskoro sastavljati reprezentaciju remetinca, a kad budete radili ono što radite sada, ne daj Bože da vam ispadne sapun. ...

  • zuluf_52 15.03.2016.

    Kako snuždeno djeluje inače bahati sponzor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare