To je to što me zanima!

Dio MOST-a malo strahuje: 'Samo da nas sada ne izbuše'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema svemu sudeći, jezgra MOST-a, gdje su Petrov i Prgomet, čvrsto stoje iza svojih izjava da su za reforme, te se za sada ne čini da bi moglo biti neke trgovine
Vidi originalni članak

Nakon što su u stožeru MOST-a odbijene i izviždane obje poruke, i SDP-a i HDZ-a , a pogotovo kada je Branko Hrg šapnuo Tomislavu Karamarku da čestita MOST-u, u kuolarima među članovima i simpatizerima MOST-a počele su priče, ali i bojazan: 'Samo da nas ne izbuše '. Drugi su, pak, govorili: 'Moramo ostati jedinstveni'.

U dijelu članstva, pak, počeli su već kalkulirati i s ministarskim mjestima. Napomenuli su da ako je Radimir Čačić s HNS-om 2011. mogao dobiti toliko  ministarskih mjesta, onda bi oni sada trebali dobiti više, budući da su osvojili više mandata.

POGLEDAJTE VIDEO: Božo Petrov još se nije izjasnio o mogućoj koaliciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako god bilo, kalkulacije su otvorene. Ipak, prema svemu sudeći, jezgra MOST-a, gdje su Božo Petrov, Drago Prgomet i ostali, čvrsto stoje iza svojih izjava da su za reforme,  te se za sada ne čini da bi moglo biti neke trgovine.

Naime, u MOST-u su sve više-manje uspješni ljudi u svojim profesijama, koji su već ostvarili rezultate, te sigurno da neće prodati svoj ugled tako lako.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • MatijaMatijašević 09.11.2015.

    Nije odgovornost "Mosta" samo u sadasnjim izborima i koaliranju, Moraju ukalkulirati i buduce izbore..jer ako se rasprodaju..slicni projekti, nece imati uspjeha jer ce narod izgubiti povjerenje i ostati ce se na dva izbora.

  • nikluk20 09.11.2015.

    pošto su samo neki preferencijalno (petrina, prgomet, petrov) izabrani ostalo su mandati mezavisne liste....tako da pravno gledano vlasnik mandata je lista, a ne pojedinac koji može trgovati :) HDZ-u ionako ne ide u prilog a pogotovo kad napadaju ljude od MOST-a po ulicama....pročitajte si nacional malo...

  • Šmeker 09.11.2015.

    Prgomet je istupio iz hdz-a zbog neslaganja u politici sa istom,tako da će teško most koalirati sa hdz-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare