To je to što me zanima!

Dio Mosta je jasan: Karamarko ne može računati na podršku

Nagađa se da bi uz Miru Bulja i Maru Kristića još nekoliko zastupnika Mosta moglo u Saboru glasati protiv Karamarka, a najčešće se spominje Ivana Kovačića
Vidi originalni članak

Mostovci Miro Bulj i Maro Kristić neće podržati Karamarka, javlja Večernji list.

- Most ima svoj stav i ja imam svoj. Ako je išta jasno, onda je jasan Miro Bulj. Ja sam javno zatražio da se provjeri imaju li članovi Vlade kakve posredne ili neposredne poslovne veze s MOL-om. U ovom slučaju imam jasan stav: INA je strateški interes i nitko ne može biti blizu MOL-a – rekao nam je Bulj.

Dodao je kako se na Klubu zastupnika Mosta o glasanju o (ne)povjerenju Karamarku još nije razgovaralo. 

– Taj dan u Saboru vidjet će se kako će glasati zastupnici Mosta – zaključio je. Kristićkaže da Karamarko ne može dobiti njegovu podršku, i to ne samo zbog afere s MOL-ovim lobistom, nego i zato što podržava projekt golfa na Srđu.

– Nije nas htio ni saslušati kada je riječ o Srđu. Na mene ne može računati – poručio je Kristić.

Nagađa se da bi uz Bulja i Kristića još nekoliko zastupnika Mosta moglo glasati protiv Karamarka, a najčešće se spominje Ivana Kovačića.

O SDP-ovu prijedlogu izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku saborski će zastupnici glasati najkasnije do 18. lipnja.

Šprajc na Twitteru: Most je presudio. Glasat će za smjenu Karamarka

Naknadno se u utorak poslijepodne oglasio i Zoran Šprajc na Twitteru. On je objavio: Most je presudio. Glasat će za smjenu Karamarka.

No, iz njegove objave nije jasno hoće li svi zastupnici Mosta tako glasati ili je riječ o jednom dijelu Mosta. 

Za sada se ni HDZ ni most nisu oglasili.

Idi na 24sata

Komentari 324

  • croaticum 25.05.2016.

    Joj što se opet argumentirano diskutira! Mislim da se pod hitno treba mijenjati izborni zakon i preustrojiti politički sustav. Balkanci nisu nikad razumjeli višestranačje, oni znaju i razumiju jedino jednoumlje, jednopartijski sustav i kult ličnosti. Najinteresantniji su kada pocnu vikati, vrijeđati i pokazivati svoju primitivnost, to su njihovi argumenti, čoporaši bili i ostali, h u r a. Pitam se zašto saborski zastupnik ne bi trebao glasovati po svom ubijeđenju, bi li to bilo krivo i kome to smeta? Odgovor si potražite sami.

  • Hajabusa 25.05.2016.

    Mislim da se svi politicari nadu na tajnom mjestu i klade se tko je ili ce vise ukrasti.

  • centarfor 25.05.2016.

    Što očekivati od Bulja. On je ipak iz Milanovićevog sela. Bulj će ispasti heroj ako se dokaže da je Marko kriv i u sukobu interesa. A što ako ne bude tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare