To je to što me zanima!

Dio putnika iz autobusa Deva Toursa napustili Slavonski Brod

Na odlasku iz Slavonskog Broda još jednom su se zahvalili svima koji su im pomogli u ovim teški trenucima, rekli su da se raduju što će konačno svojim kućama na Kosovu, ali odlaze i tužni
Vidi originalni članak

Uz suze i plač putnici koji su bili u autobusu Deva Travel s Kosova, a koji je imao tešku prometnu nesreću u nedjelju kod Slavonskog Broda u utorak su napustili Slavonski Brod. Njih 22 prevezli su u Zračnu luku Osijek odakle će čarter letom otputovati za Prištinu. 

POGLEDAJTE VIDEO Putnici odlaze iz Slavonskog Broda

Dio ih je ostao u Slavonskom Brodu, jer su im članovi obitelji ozlijeđeni, oni će čekati dok njihovo zdravstveno stanje ne bude takvo da mogu nastaviti putovanje. Nekolicina ih je tijekom dopodneva otišlo za Kosovo i Njemačku jer su po njih došli članovi obitelji. 

U poslijepodnevnim satima put Kosova krenula su i tijela poginulih. Po njih su došli pogrebnici iz Njemačke, pretpostavlja se da se radi o državljanima Kosova koji u toj zemlji imaju pogrebna poduzeća. U utorak dopodne bio je poznat identitet osam poginulih putnika, a tek poslijepodne uspjeli su identificirati i dvoje preostalih poginulih.

IZJAVE O UHIĆENJU Odvjetnik vozača autobusa: Još uvijek je bio u krvavoj odjeći, tek sada se stigao presvući

Putnici iz „busa smrti“ na odlasku iz Slavonskog Broda još jednom su se zahvalili svima koji su im pomogli u ovim teški trenucima, rekli su da se raduju što će konačno svojim kućama na Kosovu, ali odlaze i tužni jer nekima od njih su poginuli njihovi najmiliji. Rekli su da ih čeka i tužan susret s obiteljima onih koji su izgubili život u samo nekoliko sekundi.

Jedna od nadzornih kamera tvrtki koje imaju svoja ekonomska dvorišta u blizini mjesta nesreće snimila je autobus Deva Travel u 6,12 sati, samo desetak sekundi poslije došlo je do tragične nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dr.Gonzo. 28.07.2021.

    Volim vidjeti kad je nekome gore nego meni, odma mi lakse i bolje se osjecam.

  • tejmatebra 27.07.2021.

    najava članka: odlaze tužni. a ne, skaču ko klokani od sreće

  • Tiha Žena 27.07.2021.

    Žao mi je zbog vaših trauma i gubitka voljenih ljudi, svako dobro vam želim

Komentiraj...
Vidi sve komentare