News

Komentari 5

Dio putnika iz autobusa Deva Toursa napustili Slavonski Brod

Dio putnika iz autobusa Deva Toursa napustili Slavonski Brod

Na odlasku iz Slavonskog Broda još jednom su se zahvalili svima koji su im pomogli u ovim teški trenucima, rekli su da se raduju što će konačno svojim kućama na Kosovu, ali odlaze i tužni

Uz suze i plač putnici koji su bili u autobusu Deva Travel s Kosova, a koji je imao tešku prometnu nesreću u nedjelju kod Slavonskog Broda u utorak su napustili Slavonski Brod. Njih 22 prevezli su u Zračnu luku Osijek odakle će čarter letom otputovati za Prištinu. 

POGLEDAJTE VIDEO Putnici odlaze iz Slavonskog Broda

Dio ih je ostao u Slavonskom Brodu, jer su im članovi obitelji ozlijeđeni, oni će čekati dok njihovo zdravstveno stanje ne bude takvo da mogu nastaviti putovanje. Nekolicina ih je tijekom dopodneva otišlo za Kosovo i Njemačku jer su po njih došli članovi obitelji. 

U poslijepodnevnim satima put Kosova krenula su i tijela poginulih. Po njih su došli pogrebnici iz Njemačke, pretpostavlja se da se radi o državljanima Kosova koji u toj zemlji imaju pogrebna poduzeća. U utorak dopodne bio je poznat identitet osam poginulih putnika, a tek poslijepodne uspjeli su identificirati i dvoje preostalih poginulih.

Putnici iz „busa smrti“ na odlasku iz Slavonskog Broda još jednom su se zahvalili svima koji su im pomogli u ovim teški trenucima, rekli su da se raduju što će konačno svojim kućama na Kosovu, ali odlaze i tužni jer nekima od njih su poginuli njihovi najmiliji. Rekli su da ih čeka i tužan susret s obiteljima onih koji su izgubili život u samo nekoliko sekundi.

Jedna od nadzornih kamera tvrtki koje imaju svoja ekonomska dvorišta u blizini mjesta nesreće snimila je autobus Deva Travel u 6,12 sati, samo desetak sekundi poslije došlo je do tragične nesreće.