To je to što me zanima!

Dio vrha SDP-a dogovarao tajni savez s Bandićem?

Mnogi smatraju da su se Komadina i Antunović sastankom s Bandićevim suradnikom priklonili Bandiću. Navodno ih je okupio Zlatko Komadina
Vidi originalni članak

Dio vodstva SDP-a se prije Bandićeve kandidature sastao s najbližim suradnikom zagrebačkoga gradonačelnika Duškom Ljuštinom. Sastanak s Ljuštinom je, prema pisanju Jutarnjeg lista, dogovorio Zlatko Komadina, koji se iste večeri sukobio sa Zoranom Milanovićem. Na sastanak u jedan zagrebački kafić su došli i Milanka Opačić, Tonino Picula te Željka Antunović. Mnogi smatraju da su se Komadina i Antunović tim činom priklonili Bandiću, dok neki drže da je to dokaz da se gotovo polovica Predsjedništva okrenula protiv Milanovića. Neki sudionici sastanka, međutim, odbacuju nagađanja da rade Milanoviću iza leđa te tvrde kako je to bila samo prijateljska kava. Ivica Pančić, jedini SDP-ov zastupnik koji je otvoreno podržao Bandića, tvrdi kako “kriza razara SDP zbog neadekvatnog vođenje stranke”. Bandićeva zamjenica Jelena Pavičić Vukićević kaže da je SDP postao stranka bez sadržaja. Smatra da je neće izbaciti iz stranke zbog toga što podržava Milana Bandića.
- S Milanom ću ići do kraja jer je on sposoban i pošten političar. Vjerujem u njegovu pobjedu - rekla je za Večernji Pavičić Vukičević.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zipzip 06.11.2009.

    Tek sad odlaskom Bandića a uskoro i njegovog mutnog društva iz SDP-a ta stranka postaje vjerodostojna alternativa vladajućem HDZ-u.Kako se boriti protiv kriminala i korupcije a da ti ljudi vjeruju dok u stranci imaš tipa poput Bandića?

  • zed_zed 06.11.2009.

    umjesto da nokautiraju hdz oni se sada prepiraju i skreću totalno udesno s bandićem. i ovaj sdp je otišao kvragu. ma bandića, jurčića i druge hercegovce su trebali već odavno katapultirati iz sdp-a.

  • bez_komentara 06.11.2009.

    HDZ/SDP-isto zlo,različitog imena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare