To je to što me zanima!

Diplomati napustili UN čim je počeo govoriti Ahmadinedžad

Glasnogovornik američke misije u UN-u Mark Kornblau rekao je da se predsjednik Irana opet okrenuo antisemtiskim izjavama i odvratnim teorijama zavjere...
Vidi originalni članak

Delegacije SAD-a i Europske unije, napustile su Opću skupštinu UN-a tijekom govora iranskog predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada, piše CNN. Delegacije Kanade i Izraela nisu bile prisutne od početka skupštine. Ahmadinedžad je u svojem govoru istaknuo kako su napadi 11. rujna 2001. ''misteriozni'' i ''uvod u rat protiv Afganistana i Iraka predvođen SAD-om''. 

- SAD su ubile Osamu bin Ladena umjesto da osnuju ekipu koja bi utvrdila činjenice i razotkrila skrivene elemente 11. rujna - rekao je Ahmadinedžad. U svom govoru je svalio krivnju na SAD za brojne globalne probleme, poput financijske krize, a kritizirao je Amerikance i zbog prevelikog utjecaja u odluke svjetskih vođa te trošenje novca na naoružanje. 

Glasnogovornik američke misije u UN-u Mark Kornblau rekao je kako je Ahmadinedžad imao priliku govoriti o težnjama svog naroda za slobodom i dostojanstvom, ali da se opet okrenuo antisemtiskim izjavama i odvratnim teorijama zavjere, prenosi Bloomberg.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • gogson00 24.09.2011.

    Šta, i naši su stvarno otišli iz dvorane????? pa ne mogu vjerovati koji smo mi sljepci...

  • blondina_1 23.09.2011.

    i šta je čovjek krivo rekao??? Amerika gazi preko vlastitih leševa da bi se domogla nafte. Naravno da ih istina vrijeđa...

  • biberrr 23.09.2011.

    Istina boli! A kakvi su demokrati Ameri i EU da ne mogu ni saslušati tuđe mišljenje,već napuštaju UN,to govori sve o njima samima. Jedino što znaju je bombama širiti demokraciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare