To je to što me zanima!

Diplomirao u zatvoru pa se iz ćelije nastavio baviti drogom?

Angel Andonov osuđen je zbog krijumčarenja kokaina. U zatvoru je diplomirao pravo i nedavno upisao i poslijediplomski studij, no akademsku karijeru je morao prekinuti
Vidi originalni članak

Angel Andonov (54) prije četiri mjeseca proslavio je, u šibenskom zatvoru, diplomu iz prava. Položio je s odličnim, a kako je tada rekao dekan s Pravnog fakulteta u Splitu Milijan Sesar, nije ni čudo jer mu je tema bila bliska. 

Andonov je za temu rada odabrao “Zakon o izvršenju kazne zatvora” te svoja osobna iskustva usporedio s rješenjima i praksom u Europskoj uniji.

U zatvoru, na 21 godinu robije, završio je 2003. zbog krijumčarenja kokaina.

Nakon diplome, odobren mu je upis i na poslijediplomski studij, no Andonov je naprasno 'prekinuo' akademsku karijeru. 

Naime, tijekom prošlotjedne pretrage u njegovoj ćeliji pronađena su, skrivena u kutiji s keksima, dva mobitela, javlja Večernji list

Iz Šibenika su ga premjestili u Lepoglavu i zabranili mu daljnje studiranje. 

Istraga još traje, ali sumnja se da su mu mobiteli koristili kako bi nastavio svoj posao vezan uz drogu. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gliston 11.08.2013.

    Vidim da nas još ima spremnih za Lov. Na Vještice. Nego... pitam se tko će prvi zaurlati, kad su nam svima puna usta... morala. Možda da dogovorimo znak? Evo, samo uprite prstom, onako, odlučno, i mi Rulja odmah ćemo krenuti. U napad. Jer, kakvo pravo, kakav zakon, a kamoli etika, kad smo svi puni morala.

  • Viktor Kriznjak 10.08.2013.

    Dragi citaoci i komentatori vjerujem da ste ogorceni na tome da su mu nasli 2 telefona u celiji ja covjeka znam 22 godine vecinu je covjek koristio za razgovore s svojom familijom zenom i djecom a s drugim prijatelje svugdje po svijetu telefon imati u celiji je kao da ste na slobodi ,sada cete svi graknuti i optuziti covjeka da je poceo ponovo s drogom ti zurnalisti su stvarno prekardasili. cak sam i ja i moji prijatelji u spanjolskoj razgovarali s njime i da dobro znate svi koji su bili s njime u kontaktu nemaju bas nikakve poslove s drogom. .imao je telefone da mu brze vrijeme prodje. zahvaljujem svima koji to razumiju .ja se uvijek nadam zdravom razumu u istraznom postupku. i sudskom vijecu.

  • Relic 10.08.2013.

    Taj kad bi radio na nekom slučaju vezanog u drogu imali bi uvijek kronični nedostatak dokaza (droge)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare