To je to što me zanima!

Disciplina: Tko je kriv što je nestao autoritet nastavnika?

Nasilje u školi i manjak discipline uvelike smanjuje mogućnost za kvalitetno obrazovanje. Zlostavljači nisu kažnjeni, a žrtve se na kraju moraju otići...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pčelica Maja 007 12.11.2014.

    Možda će zvučati bezobrazno, al mislim da su krivi roditelji, kućni (ne)odgoj. Dijete se ne rađa kao nasilnik ili zlostavljač, ali u svojoj kući usvaja norme ponašanja. Naravno, danas roditelji puno rade i nemaju toliko vremena za djecu, ali i ono slobodno vrijeme provode većinom na kompjuterima, ispred televizije i nažalost ne razgovaraju s djecom. Svaka čast iznimkama. S druge strane, postoje i učitelji koji se jednostavno ne snalaze u svojoj ulozi, ali ako dijete doma sluša o nesposobnim učiteljima i sličnim stvarima ponašat će se u skladu s onim što čuje. Naravno, ne može se generalizirati, ali tako nazadujemo kao društvo u cjelini da je to žalosno.

  • lionheart 11.11.2014.

    na ovu temu imamo 6 komentara,a na temu gdje seve danas pije kafu i kako se pocesljala 500....to bome puno govori i o nama. djeca cu ogledalo svojih roditelja. ponasaju se,kako su i odgojeni.

  • Britvaa 11.11.2014.

    Kad gledam kakvi sve ljudi odgajaju djecu, uopće mi ništa nije čudno kakva su djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare