To je to što me zanima!

Diskusija: Jeste li spremni na seks za promaknuće?

Biste li vi - u situaciji iskušenja (ali nemojte sad lažno moralizirati) pristali ili ne, za veću plaću i bolje radno mjesto, na seks s nadređenim?
Vidi originalni članak

Nemoralna ponuda? Za neke takvo što ne postoji. Nekad se do vrha uspinjalo preko trnja, put preko kreveta čini se znatno udobniji. Je li to, sve u svemu, ipak samo još jedan urbani mit? Jeste li kad doživjeli takvu ponudu ili čuli uvjerljiv dokaz da je ona doista izrečena? Biste li vi - u situaciji iskušenja (ali nemojte sad lažno moralizirati), pristali ili ne? Npr. šef(ica) vam nudi posao od 10.000 kuna, a do sada ste imali samo pet. U onih pet, koji dolaze svaki mjesec nakon nemoralne ponude, možete ugraditi kredit za stan i auto, parket jasen konjak, luster sa Swarovski kristalima pa od Hrvata s dna skačete na sredinu društvene ljestvice. Mmmm...? Ne zvuči tako loše? Ili ste vi ipak od onih koji hodaju uskom stazicom pravednika, gdje se na nemoralne ponude samo začepljuje nos, u znak, dakako, prezira i gnušanja?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • suzy fakat zlocesta 25.05.2012.

    Ma daaaaaj.... nema sanse... bljak, bljaaak! Cisto ponizavanje i nepostivanje sebe kao osobe... Sto to govori o osobi, a jos vise o onoj koja iziskuje tak' nesto... ? Bljuv..... :D

  • koka 30 30.09.2009.

    da sam slobodna,i da je sef zgodan,ne bi uopce razmisljala o promaknucu nego o sexu

  • rođin rođo1 29.09.2009.

    zbog poštenja sad onaj obljepljuje grad sa džambo plakatima "JASNA OPROSTI ZNAŠ DA TE VOLIM"volio ju je i za rođendan ali neku drugu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare