To je to što me zanima!

Diskusija: Kako zamišljate idealan godišnji odmor?

Kako se najbolje odmarate? Kuda planirate otići ove godine na godišnji? Idete li na neko provjereno mjesto ili ćete promijeniti destinaciju?
Vidi originalni članak

Uskoro će sezona godišnjih odmora. Mnogi svoj odmor vole provesti u prirodi. Za njih je idealan odmor planinarenje ili vožnja kanuima i bavljenu ekstremnim sportovima. Drugi obožavaju duga izležavanja na plaži, u welnesima, dugo spavanje i ljenčarenje. Dok neki vole naše otoke i obalu, drugima nema pravog odmora ako ne pobjegnu u neku egzotičnu zemlju. Što bi za vas bio idealan odmor? Kako se najbolje odmarate? Kuda planirate ove godine, na neko provjereno mjesto ili ćete promijeniti destinaciju?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Teja 20.05.2008.

    Moj idealni godišnji odmor bi bio proći biciklom cijelu Hrvatsku obalu, spavati u šatorima, upoznavati domaće ljude iz cijelog nam našeg priobalja, spustiti se kanuima, skakati bungie sa Šibenskog mosta i na kraju uživati u ljepotama nekog malog nenaseljenog otočića... Do tog idealnog odmora morat ću se zadovoljiti klasičnim ljetovanjem u Zadru ili na Rabu! Pozzzzzzz

  • Gara 18.05.2008.

    ma neću ni da zamišljam jer uvik neki klinac ispane pa ne bude kako sam tila...

  • Hottie 18.05.2008.

    ludi partiji na zrću

Komentiraj...
Vidi sve komentare