To je to što me zanima!

Diskusija: Slijedite li slijepo modne trendove?

Trendovi su stvoreni da bi modna industrija na njima dobro zarađivala, a kreatori provode trendovski. Kupujete li isključivo moderne stvari?
Vidi originalni članak

Brza moda nije ništa drugo nego površni krug recikliranih ideja, izjavila je poznata kreatorica iz kuće Boudicca. Trendovi su stvoreni da bi modna industrija na njima dobro zarađivala, a kreatori provode trendovski dikatat. Mijenjaju ih iz sezone u sezonu, a ono što je prošle godine bilo moderno i poželjno, ove je već zastarjelo i otpisano. Ove sezone, naprimjer, "must have" su čizme preko koljena, blejzeri i sjajne tajice. Iduće zime, biti već nešto drugo. Robujete li slijepo modnim trendovima ili ipak ne želite nositi ono što ima cijeli grad? Isplati li se kupiti ultramoderne čizme za koje znate da iduće sezone više nećete nositi? Mislite li je slijepo robovanje modnim trendovima nekad na granici sa neukusom?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stara50 23.11.2009.

    ako je slijede kineski dučani, onda je slijedim i ja. za ostalo se nema para

  • bluesky 22.11.2009.

    meni u životu ni rođena mater nije rekla kako ću se obući niti mi je itko moga nešto zabranit ili me nagovorit.meni je to čisti snobizam i manjak samopoštovanja da mi neki šizofreni,narcisoidni hračci i raznorazni gurui kroje modu.\"ajme nemaš tajce,božeee pa kako možeš\'isse ni čizme?pa ti nisi normalna.to ti je in.ti zbilja pojma nemaš.\"i sad bi kao te trebale bit pametnije i modernije od obične gradske cure ili žene koja ono što nosi nosi jer joj stoji i osjeća se dobro u tome a ne zato što joj je netko to reka da mora nositi.mora se samo umrit i točka.a moda je ka i i ndustrija ljekova da bi ovi bolesno bogati ljudi mogli negdi trošit pare i pravit se univerzalni i nedodirljivi u svom lažnom i površnom sjaju.

  • Piknik 22.11.2009.

    još mi je super onaj prugasti đemper šta mi je teta kupila prije 6g.Ma koja moda.Tuta i patike su zakon.Još da mogu u Vanille tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare