To je to što me zanima!

Diskusija: Treba li Grinch ipak ukrasti Valentinovo?

Valentinovo, takozvani praznik ljubavi, neki bi ipak najradije prespavali. Otrcane ljubavne poruke nisu im privlačne, kao ni gužve u restoranima
Vidi originalni članak

Crvena plišana srčeka s porukama ljubavi, mirisne ruže, buketi, parfemi, nakit, čokoladna srca i sve što miriše na Valentinovo bombardiraju nas poput malih Kupida iz gradskih izloga. Ljubavne pjesme vrte se na svim radio-postajama, na televiziji se prikazuju romantični filmovi, a reklame nam poručuju kako baš tog dana moramo pokazati osjećaje i razveseliti partnera ili partnericu poklonom.Valentinovo, takozvani praznik ljubavi neki bi ipak najradije prespavali. Otrcane ljubavne poruke nisu im nimalo privlačne, kao ni gužve u restoranima koji tog dana, kao i cvijećari, najviše profitiraju. Mislite li da bi Grinch, umjesto Božića, trebao ukrasti Valentinovo? Jer praznik ljubavi je i svaki drugi dan... i to 365 dana u godini kada ga provodiš sa ženom ili muškarcem kojeg voliš, razumiješ i koji te veseli. Zar ne?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 14.02.2010.

    Ak nekog voliš voliš ga i daješ mu znakove pažnje cijelu godinu a ne samo na ovaj da.

  • torcida_dinamo 13.02.2010.

    valentino je obicna kita

  • Leticia 13.02.2010.

    Restoran jok, sjedis, a neko stoji nad tobom i jedva ceka da se dignes :P prekrcato uvijek..Ja cu com dragom lijepo ispeci klipicfe jer to obozava, a on ce mene kasnije odvest na pivce i to je to ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare