To je to što me zanima!

DISKUSIJA: Vjerujete li u horoskope?

Da li vjerujete da nas konstelacija planeta i zvijezda do određene mjere određuje pri dolasku na svijet? Čitate li horoskope i vjerujete li u njih?
Vidi originalni članak

Kineski, ljubavni, tjedni, mjesečni ili godišnji horoskop. U svim novinama može se pročitati horoskop kao i upute za svaki horoskopski znak; Budite oprezniji s novcem ili Pripazite na ozljede. Iako koji put ne vjerujemo u sve to, redovno čitamo horoskope. Internetom se danas mogu besplatno izraditi natalna karta za svakog pojedinca i 'predvidjeti' što će nam se dogoditi u daljnjem životu. Neki se u svojim odlukama čak vode isključivo horoskopom. Da li vjerujete da nas konstelacija planeta i zvijezda do određene mjere određuje pri dolasku na svijet? Čitate li horoskope i vjerujete li u njih?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • matej15 16.08.2008.

    horoskop je žia glupost ljudi bezveze troše novac na tu glupost

  • shorty 08.08.2008.

    Vjerujem i mogu reći da se nekad obistinio ali sam to saznala kasnije jer sam npr.u 8 mjesecu čitala za 7 mjesec...i stvarno je bilo stvari koje su se tak dogodile,al naravno neke i nisu jer to opet ovisi od osobe do osobe!! zato to ne treba gledati doslovce-pogotovo one horoskope koji svaki dan pišu u novinama!!Jer ako netko želi kvalitetniji hosroskop trebao bi otić nekom dobrom astrologu!!!! Uglavnom-ima nešto u tome svemu!:)

  • novak21 07.08.2008.

    čista glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare