To je to što me zanima!

DIV već zaposlio 250 radnika, zaposlit će ukupno 700 ljudi

Iz uprave DIV-a su prije nekoliko dana poručili kako je u tvornicu uloženo 25 milijuna eura, od čega 15 milijuna vlastitog kapitala, a 10 milijuna eura iz kredita HBOR-a
Vidi originalni članak

Samoborska DIV grupa zaposlila je 250 radnika u novootvorenim pogonima u Kninu, a u idućih nekoliko mjeseci planiraju otvoriti ukupno 700 radnih mjesta. Na svečanosti u četvrtak točno u podne, novim radnicima simbolično su uručene diplome za završeno usavršavanje i obuku čime su osposobljeni za rad na novim, suvremenim pogonima kninske metaloprerađivačke industrije. 

Novozaposleni radnici su osposobljeni za rad na novim pogonima kao zavarivači, rukovoditelji laserskim uređajima za rezanje i zavarivanje, primatelji metalnih sirovina, kalioci, alatničari, bravari, podešivači strojeva za proizvodnju vijaka i skladištari.

DIV Grupa je program edukacije i zapošljavanja realizirala zajedno sa Pučkim otvorenim učilištem u Kninu. Diplome polaznicima dodijelili su Sandra Žulj, voditeljica obrazovanja i Josip Ivandić, voditelj proizvodnje unutar DIV Grupe. 

Iz uprave DIV-a su rekli kako je u tvornicu uloženo 25 milijuna eura, od čega 15 milijuna vlastitog kapitala, a deset iz kredita HBOR-a. 

Inače, DIV grupa je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu te jedna od vodećih u Europi i svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • miki kapetan 26.01.2013.

    Tomislave samo naprijed i da ti Bog podari puno,puno zdravlja ...

  • Bubica1985 26.01.2013.

    Svaka čast! Ovo je jedini članak koji sam otvorila jer je ujedno i jedini pozitivni od svih ostalih vijesti!

  • AndelkoAndrejic 25.01.2013.

    drago mi je zbog tih ljudi,dobili su radna mjesta,al koliko su nasi iz vlade unistili radnih mjesta??? uniste nekoliko tisuca radnih mjesta,a kad otvore 200.300 novih radnih mjesta,hvale se kako hrvatska ide u dobrom smjeru..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare