To je to što me zanima!

Divjak bez komentara o novoj savjetnici Zorana Milanovića

Savjetnicu predsjednika ne bih komentirala. Ako nemam što dobro reći o ljudima, onda je bolje da pričekamo, rekla je prije sastanka s europskim ministrima obrazovanja
Vidi originalni članak

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjak u četvrtak u Bruxellesu nije htjela komentirati odabir novog predsjednika Zorana Milanovića, koji si je za obrazovanje uzeo kao savjetnicu Jadranku Žarković Pečenković, bivšu ravnateljicu Agencije za odgoj i obrazovanje. No, o njoj dobro mišljenje, očito, nema što je dala do znanja na znakovit način.

- Savjetnicu predsjednika ne bih komentirala. Ako nemam što dobro reći o ljudima, onda je bolje da pričekamo - rekla je prije sastanka s europskim ministrima obrazovanja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 20.02.2020.

    Kada se netko za vrijeme najvećih štrajkova u obrazovanju ponašao kao ona tj. beskorisno i ljigavo onda mišljenje takve koja je i dalje ministrica nije niti važno.

  • BARUH 20.02.2020.

    Od vremena štrajka u školama niti o vama se štovana ministrice nema baš nešto lijepo za reći pa ste unatoč tome ministrica tako značajnog resursa.

  • Oksimoron_1 20.02.2020.

    Pa naslov je netočan; Izjava koju je dala Divjak, da nema što dobro reći o gospođi te da će radije šutjeti, govori jako puno i nije ne-izjava, nego i te kako loša izjava. Kao, neću ništa reći, ali nema većeg jada nego se tako "suzdržavati" od izjava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare