To je to što me zanima!

Divjak o učiteljici koja je tukla djecu: Nasilje je nedopustivo!

Ministarstvo na raspolaganje može odmah staviti krizni tim za psihološko savjetovanje, rekla je za 24sata ministrica Divjak koja je dodala da očekuje da nadležna tijela žurno reagiraju
Vidi originalni članak

Slučaj učiteljice koja je u Istri tukla svoje učenike komentirala je i ministrica Blaženka Divjak. 

- Bilo kakvo nasilje u školi je nedopustivo, a kod nasilja nad djecom posljedice su dalekosežene i teško ih je čak i ublažiti. Ukoliko škola zatraži, Ministarstvo na raspolaganje može odmah staviti krizni tim za psihološko savjetovanje. Očekujem da nadležna tijela žurno reagiraju i zaštite djecu na odgovarajući način. Ministarstvo će uložiti napore za izradu i provođenje dodatnih i novih programa o sprečavanju nasilja u školama - kazala je za 24sata ministrica Divjak. 

TEROR U ISTARSKOJ ŠKOLI Učiteljica udarala djecu: Prijeti joj kazna od 5 godina zatvora

Podsjetimo, pulsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv učiteljice (47). Nju se tereti da je od rujna prošle godine, pa do 17. siječnja ove za vrijeme nastave u više navrata i na različite načine udarala učenike.

Idi na 24sata

Komentari 354

  • GIRIGARI 09.10.2018.

    Ministrice škole su pune nasilja od bullinga do nasilja nad učiteljima. To znam.da znate. Znaju svi ali se pravimo kao da to nije tako. Ta mala bića kojima je sve podređeno i dopušteno postaju sve gora. Ono malo dobrih jednostavno se ne snalazi. I što ćemo dobiti? Čudovišta. Nije to samo naš problem već svjetski. Dobro zaštićeni kroz privid prava ljudi poigrava se ljudskom.populacijom. Možemo li što promijeniti? Moramo.

  • sokrates_mali 08.10.2018.

    U našoj državi djeca tuku roditelje, školarci ućitelje, romčići policiju...eno ti demokracije! Jugo sistem je bio efikasniji i nije bilo takvih izgreda! Psiholozi (ako to uopće jeste), zamislite se malo!

  • POTPEC 08.10.2018.

    Kažeš "Nasilje je nedopustivo!". A kada čete se vi izdajnici u vladi i naše dvi najveće partije koji terorizirate i uništavate Hrvatsku državu i njene građane istu napustiti i nikad se, pa čak ni u sjećanjima, u nju ne vratiti. Kako vas kazniti za teror i nasilje nad hrvatskim građanima.????

Komentiraj...
Vidi sve komentare