To je to što me zanima!

'Divlja svinja će nam dan, dva biti u vrtu s kokama'

Životinja je u nedjelju zalutala u dvorište obitelji Fabijan u Belom Manastiru. Veterinar ne može pomoći pa će doći članovi lovačkog društva
Vidi originalni članak

Roditelji su pili kavu i kroz prozor u dvorištu ugledali divlju svinju, opisuje Sara Fabijan (20) 'iznenađenje', koje ih je u nedjelju ujutro dočekalo ispred kuće u Belom Manastiru. Dotrčao je i djed. Cijela obitelj je začuđeno gledala životinju. Sara kaže da svinja nije djelovala jako uplašena. Fabijani su prvo pozvali veterinara.
 - Ja ne mogu ništa poduzetii. Lovačko društvo je nadležno zajedno s policijom doći u dvorište i riješiti problem - rekao je dežurni veterinar u veterinarskoj ambulanti. Sara ga je poslušala i pozvala lovačko društvo, koje je, kaže djevojka, obećalo doći za dan ili dva.
- Svinja će do tada s kokicama biti u dvorištu. Zatvorili smo ga pa ne može na cestu. Nećemo zvati policiju jer ne želimo raditi cirkus - zaključuje Sara. Dodaje da im svinja neće praviti probleme jer nije velika. Po njezinoj procjeni teži 30-ak kilograma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kova_sb 26.09.2010.

    samo neznam čemu to u novine, pa svaki dan se susrečem sa takvim životinjam pa ne slikam svinja će biti ubijena za par godina kada poraste,

  • saraf 26.09.2010.

    Samo javljam da je prase sretno i sigurno vraćeno u prirodu,zahvaljujući lovcima,i nije uopšte bilo govora o tome da se prase ubije,a u ostalom ja kao veliki ljubitelj životinja prva to ne bi ni dozvolila. happy end :)

  • crnabitanga 26.09.2010.

    I sad čekamo da dodju \'\'lovci\'\', inače osvjedočeni ljubitelji i čuvari prirode, da \'\'riješe problem\'\'.. Što ukratko znači da će svinji prosvirati mozak i s njom u paprikaš.. Jer nekako ne vjerujem da će je uspavati i odvesti dalje od civilizacije i pustiti na slobodu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare