To je to što me zanima!

Divlja vožnja gospođe (70) iz Italije po Sloveniji: Vozila bez vozačke i ostala bez Porschea...

Navode kako je vozila 161 km/h, poprilično iznad ograničenja od 100 km/h, te da se kretala prema graničnom prijelazu Rigonce za ulazak u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Vozačica (70) divljala je Gorenjskom autocestom u Sloveniji u automobilu Porsche Cayenne, piše slovenski 24ur. Riječ je o talijanskoj državljanki, koja je upravljala vozilom njemačkih registarskih oznaka bez važeće vozačke dozvole.

'NISU IMALI NARUKVICE' Užas u Sloveniji: Živog pacijenta zamijenili s umrlim, obitelj je za to saznala tek nakon sprovoda

Navode kako je vozila 161 km/h, poprilično iznad ograničenja od 100 km/h, te da se kretala prema graničnom prijelazu Rigonce  za ulazak u Hrvatsku. 

PRIJETI MU ZATVOR U Italiji ovo sigurno ne radi: Na A3 vozio u krivom smjeru mrtav pijan! Izmjerili mu 2,96 promila

Policija joj je oduzela automobil, izrečena joj je novčana kazna zbog prekoračenja brzine te je privedena nadležnom sudu zbog vožnje bez važeće vozačke dozvole.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tutek! 28.09.2022.

    Ajde, da je vozila 160 bilo bi joj oprošteno, ali 161... to je ipak previše :) Joooj smiješno, kod nas oni koji voze porschea takve kazne ni ne plaćaju nego samo nazovu kuma ili nekoga ... A malo je i onih koji voze takav auto a da nisu daleko brži od toga.

  • Mozak za sve 28.09.2022.

    Imišljena prića....

  • Privatnik 28.09.2022.

    Kada bi zbog ovoga u Hrvatskoj u utorak oduzimali aute, u srijedu bi se pola njih vozilo na posao autobusima i tramvajima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare