To je to što me zanima!

'Divljak s rotora' ima zabranu vožnje i dvije uvjetne presude

Mladenu Č. (48), koji je bježao policajcima po cesti, odredili su istražni zatvor. Mladen je upao u gužvu kraj zagrebačke Arene. Četvorica su ga izvlačila iz automobila
Vidi originalni članak

Nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, Mladena Č. (48), koji je bježao policajcima oko zagrebačke Arene, u utorak navečer doveli su na Županijski sud u Velikoj Gorici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sutkinja istrage odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela - potvrdio nam je glasnogovornik Županijskog suda u Velikoj Gorici Ante Zeljko. Zagrebačka policija prijavila ga je za tri kaznena djela: obijesnu vožnju, oštećenje tuđe stvari i krivotvorenje isprave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako neslužbeno doznajemo, Mladen Č. je stari policijski znanac. Više puta je kažnjavan zbog različitih kaznenih djela, među kojima su krađe i krivotvorenja. Dok su za njim jurili policajci pokušavajući ga zaustaviti, vozio je pod zabranom vožnje, a ima i dvije uvjetne kazne temeljem ranijih presuda. Inače je iz Slavonskog Broda te je u mirovini. Podsjetimo, Mladen je u ponedjeljak oko 15 sati na benzinskoj crpki na autocesti A1 u Draganiću natočio gorivo, a zatim sjeo u srebrnu Opel Astru karavan i pobjegao ne plativši račun. Djelatnici crpke odmah su obavijestili policiju, koja je kradljivcu postavila blokade na izlazima s autoceste. No Mladen nije namjeravao stati na naplatnim kućicama. Probio je rampu i oštetio je te nastavio bježati. Pritom se dvaput polukružno okrenuo i vozio u suprotnom smjeru.

EKSKLUZIVNI VIDEO Zeznuo ga rotor: Probio rampu i zapeo u prometu kod Arene...

Bježao je gotovo 40 kilometara. 

- Vidjeli smo vozača kako juri suprotnim smjerom na Jadranskoj aveniji. Prešao je preko stupića kraj naplatnih kućica Lučko i prešao rampu. Sve je bilo puno stakla - ispričali su nam čitatelji 24sata koji su snimili dio filmske potjere u Zagrebu.

Na snimci se vidi kako su policajci sa svih strana zatvorili izlaze vozaču. No nije se htio lako predati pa su ga čak četvorica izvlačila iz automobila. 

- Bio sam na poslu kad sam čuo sirene kraj zagrebačke Arene. Izašao sam i vidio policijske automobile kako love muškarca u Astri oko trgovačkog centra. Kad je pokušao pobjeći opet na Jadransku aveniju, Kobre su mu blokirale put - ispričao nam je čitatelj koji je uspio snimiti privođenje obijesnog vozača.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Dom Xerex 30.05.2019.

    Ameru su s takvim liko vim u pravu. Pruža otpor, ugrožava živote i nasilan je, možda je i naoružan, spraši metak pa neka se idući urbani nasilnik razmišlja. Nema veze ako je nacionalna manjina, to ne znači da mu je dano za pravo praviti zdraparija.

  • markospil 30.05.2019.

    Marica Šerić preprodaje salatu i kumpir, Jozo Perić ukrao u Konzumu paštetu a tu neki A.P. S.H. V.H i slični ubili, pokrali miljune, utajili porez i slično...koga štite novine i zašto..?

  • UNPROFOR 30.05.2019.

    Zašto nije uzletio hlikopter , pa 40km se vozi bar 25 minuta ! Samo ga sasuti iz heli mitraljeza i gotova stvar . Pitam se zašto Policija ne čuva živote građana , drastičnom eliminacijom ovakvih stvorova , koji 25 minuta aktivno no želi ubiti najmanje jednoga nedužnoga građana !

Komentiraj...
Vidi sve komentare