To je to što me zanima!

Divljanje huligana u Zagrebu: Pojavile se fotografije napada

Mladić (21) je zbog teških fizičkih ozljeda prevezen u KB Sveti Duh, a policija je privela 29-godišnjaka kriminalističko istraživanje. Policija i dalje traga za ostalim napadačima
Vidi originalni članak

U javnosti su se pojavile fotografije divljanja huligana koje se u srijedu u večernjim satima odvijalo za zagrebačkom Trnju. Objavljujemo fotografije napada koji se dogodio oko 18 sati ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u ulici Hrvatske bratske zajednice.

U incidentu je nekoliko maskiranih muškaraca prvo verbalno napalo 21-godišnjeg A.T.D., koji je pobjegao u predvorje knjižnice, a napadači su krenuli za njim. U predvorju je bio 29-godišnji D.K. koji je i fizički napao 21-godišnjaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HULIGANI DIVLJALI - DVOJE OZLIJEĐENIH 'Branio sam se. Srušio sam ga na pod i udario nogom u glavu'

Nakon tučnjave, 21-godišnji mladić je zbog teških fizičkih ozljeda prevezen u KB Sveti Duh, a policija je privela 29-godišnjaka kriminalističko istraživanje. Policija i dalje traga za ostalim napadačima. 

Nedugo nakon toga, više neidentificiranih počinitelja u Paromlinskoj ulici na Trnju napali su 64-godišnju vlasnicu kafića, a u napadu su oštetili ulazna vrata i inventar ugostiteljskog objekta i zapalili baklju. Napadnuta žena je zbog teških ozljeda prebačena u KB Dubrava.

DVOJE OZLIJEĐENIH Demolirali kafić i napali goste: Jedan priveden na ispitivanje

- U šoku sam. Ne poznajem te dečke i nikad nisu došli u naš kafić. Do sada nikad nismo imali problema. Istina je da je vlasnica kafića ozlijeđena ali to je sve što mogu dodati, rekao nam je jedan od vlasnika uništenog kafića Dalmatinka.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • broj123 26.10.2018.

    Zagreb siguran grad!

  • tocilo 26.10.2018.

    Nemoguće,huligani su samo u Splitu.Sigurno je to bila Torcida.

  • nori 🖖 25.10.2018.

    U pozadini palača pravde!

Komentiraj...
Vidi sve komentare