To je to što me zanima!

Divljaštvo: U tunelu Sveti Ilija pretjecao kolonu vozila po traci koja je zatvorena za promet

Iako je iza nas crni vikend koji je bio obilježen brojnim prometnim nesrećama, a mnoge od njih su bile i sa smrtnim ishodom, pojedinim vozačima to ništa ne znači
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljen je video iz tunela Sveti Ilija koji ide kroz Biokovo, a u kojem vozač crnog Golfa pretječe više vozila unatoč zabrani koja je vidljiva na video zapisu.

Naime, na snimci se vidi da je lijeva traka zatvorena za promet, a vozač upravo po njoj pretječe i to velikom brzinom.

"Takve ne treba kaznit, treba mu oduzet vozačku doživotno", "Brzina, dupla puna crta, tunel. Nadam se samo da će snimka sa kamere u tunelu odraditi kaznu", samo su neki od komentara ispod video zapisa.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kormilar 28.06.2021.

    S obzirom da se to dogodilo u Hrvatskoj netko bi divljaka trebao tužiti! DORH sigurno neće, a trebao bi po službenoj dužnosti!

  • zelena mamba 28.06.2021.

    Novinaru moj , nije traka zatvorena za promet . Onaj X gore znači da se ne smije vozit po njoj u tom smjeru .

  • Zagorov_pajdo_Chico 28.06.2021.

    nije ta prometna traka zatvorena za promet, nego još gore to je traka za vozila iz suprotnog smjera, jer tunel ima samo jednu cijev...čak je unutar njega i pregledno ali je def zabranjeno pretjecanje i ovo je klasično bahaćenje i objesna vožnja, da se strpio 2 min iza tunela idu 2 trake i može legalno što hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare