To je to što me zanima!

Divljaštvo u Valpovu: Mačku pogodio strelicom i usmrtio je

U nesretnu životinju je 21-godišnjak ispalio metalnu strelicu. Protiv Valpovčanina policija podnosi prijavu zbog ubijanja ili mučenja životinja. Mačka je bila u dvorištu
Vidi originalni članak

Policija sumnja kako je mladić s područja Valpova tijekom rujna ubio mačku u dvorištu obiteljske kuće 54-godišnjakinje s područja Valpova.

U nesretnu životinju 21-godišnjak je ispalio metalnu strelicu. Protiv Valpovčanina policija podnosi kaznenu prijavu zbog ubijanja ili mučenja životinja.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • rudboy 03.10.2014.

    treba ga javno lincovat.

  • mikronmali 03.10.2014.

    Nema stvaranja i poticanja mržnje prema životinjama, ali pita li se netko kakovi su to ljudi koji navečer isteraju mačku ili psa van.Njihova spavaća soba se nalazi u do dvorišta a ta mačka ili pas zavijaju cijelu noć i uveseljavaju susjedstvo.kada se to kaže vlasniku životinje odgovori-Pokrite se jastukom po glavi ili zatvorite prozor.I to je odgovor "ljubitelja životinja" -Nije lijepo što je momak napravio , ali čuli smo samo taj dio o njemu, a o vlasniku mačke i kada i kako je to bilo ništa, kao i obično ništa.Tako da mene danas ništa ne čudi, ama baš ništa.

  • jigsaw98 03.10.2014.

    meni je susjeda ubila 4 macke,3 otrovala a 1 glavu odrubila lopatom.tako i od susjeda svaku killa,skuplja ih ko trofeje. kad ju ja ubijem ocu ja bit psihopat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare