To je to što me zanima!

Divlje strasti: Seksali se u autu pa sletjeli sa zida i pali na krov

Srbija: Zbog uzavrele atmosfere, auto se toliko zanio da je sletio s ruba i pao na krov. Srećom, metalne šipke nisu probile lim pa se mladi par nije teže ozlijedio
Vidi originalni članak

Dvoje mladih je u Boru zbog prežestokih strasti u automobilu umalo izgubilo život. Kako bi imali mira i potpuno se posvetili jedan drugome, mladić i djevojka su automobil parkirali iznad poligona na kojemu policija i vojska vježbaju gađanje. Iako su parkirali iznad, zajedno s automobilom su završili na krovu. 

Kako piše srpski Telegraf, očito je da je mladić automobil parkirao preblizu ruba kanala kojeg ograđuju metalne šipke. Zbog uzavrele atmosfere, automobil se toliko zanio da je sletio s ruba i pao na krov. Srećom u nesreći, metalne šipke nisu probile lim pa mladi par nije teže ozlijeđen. 

Nakon nekoliko sati mladića i djevojku su iz automobila izvukli vatrogasci i policija. Oboje su zbrinuti u bolnici u Boru. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Lululu_2 28.07.2012.

    aww bash seksi :D

  • cmc 28.07.2012.

    he,he...! već pošto je to tako kako je njima grozno a nama smješno završilo,bar onda da su to sve obavili i napravili do kraja kak Bog zapovjeda!pa da bar onda mogu reći ISPLATILO SE... ! he,he...

  • EZEL44 27.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare