To je to što me zanima!

Divlji majmuni su izgrizli i napali obitelj na Gibraltaru

Obitelj Castro prolazila je pokraj grupe majmuna. Odjednom su skočili na dječake, a roditelji su ih pokušali štititi. Divlje životinje su ih grizle i grebale
Vidi originalni članak

Obitelj Castro nedavno je bila na odmoru u Španjolskoj. Posjetila je i Gibraltar. Odjednom su ih napali majmuni koji, iako su divlji, slobodno šeću po Gibraltaru i prava su atrakcija za turiste.
- Prolazili smo pokraj njih i nismo ih izazivali niti smo privlačili pozornost na sebe. U jednom su trenutku skočili na naše sinove Sama (3) i Jacka (6). Sam je postao histeričan. Počeli smo ih braniti, a onda su nas napali oštrim kandžama i zubima - ispričala je mama Kim. Njezin suprug Joe je dodao da ih je napalo pet ili šest životinja.
- Bili su jaki. Bojali smo se za život. Dok smo branili Sama, majmun je Jacka ugrizao za ruku. Pognuli smo glave i počeli se povlačiti pa su majmuni odustali. Oko nas je bilo dosta krvi. Kim je na rukama imala puno modrica i ogrebotina - rekao je Joe. Obitelj je završila u bolnici. Srećom, ozljede nisu bile teške.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ludilo27 29.05.2009.

    joj, kako se uvijek nasmijem ovom PapaŠtrumpfu, haha...svaka čast na komentarima! pozdrav iz Slavonije!

  • PapaŠtrumpf 29.05.2009.

    Odlična turistička atrakcija za Gibraltar. Da Hrvatska počne reklamirati minska polja kao turističku atrakciju punu adrenalina ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare