To je to što me zanima!

Dizalicom su dignuli vola da bi ga prebacili na ražanj

'Leteći' vol bio nam je jako zabavan, pa smo ga malo provozali zrakom, ispričao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju u subotu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Odlučili smo napraviti feštu i ispeći vola. Životinja je bila teška oko 300 kilograma pa smo zamolili radnika s obližnjega gradilišta da nam pomogne prebaciti je na ražanj. On ga je pričvrstio na dizalicu i dignuo u zrak. Bilo nam je jako zabavno pa smo ga usput malo i 'provozali’ zrakom prije nego što smo ga spustili na vatru, rekao nam je čitatelj Dražen Vrbanović, koji je snimio fotografiju u subotu u noći u zagrebačkom naselju Lučko. Vola su počeli peći oko 1.30, a na vatri je dočekao nedjeljno jutro.
- Prvo rezanje vola bilo je u nedjelju oko 14 sati. Nakon toga smo ga nastavili peći na ražnju sve do posljednjeg rezanja, koje je trebalo biti oko ponoći. Ukratko, vol je na ražnju trebao provesti oko 24 sata - rekao nam je jučer poslijepodne Dražen. Na feštu u Lučkom nitko nije bio posebno pozvan, a ljudi su dolazili i odlazili kako su htjeli.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ona009 02.06.2009.

    jaooooo.....pa to su slike iz Luckog...kod birca XL...nemogu vjerovat da budale to poslale na 24 h....svasta

  • MpH 01.06.2009.

    Koliko moralista ima u lijepoj našoj silovanoj čudno da nismo postali papinska država!! Peče se vol i u Primoštenu svake godine! Taj vol je tri dana atrakcija za turiste i cijeli se pojede. Pojeo se cijeli i ovaj u Lučkom... Ne vidim kakvo je zlo tu učinjeno! Ražanj ko ražanj, samo malo veći... :-)

  • kalimeroNa2 01.06.2009.

    Kaj su napokon ispekli Seksa????

Komentiraj...
Vidi sve komentare