To je to što me zanima!

DJ-ica prekinula nastup nakon što se pogodila u lice iz topa za konfete: 'Bol je bila prejaka'

Flavia Riberio, poznata kao DJ Flavinha morala je prekinuti nastup nakon što si je u lice ispalila konfete tijekom koncerta u Santa Catarini u Brazilu
Vidi originalni članak

Flavia Riberio je zadobila opekline prvog stupnja i porezotine na licu nakon nezgode s topom za konfete. Ona je top okrenula naopako i ispalila si se konfete ravno u lice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U tom trenutku otrčala je s bine, ali se ubrzo i vratila te pokušala nastaviti nastup. Ipak, bol je bila prejaka i nakon 20 minuta otišla je u bolnicu.

- Nastavila sam nastup iako je bol bila velika, a i krv mi je jako curila niz lice. Prebacila sam kosu preko rane i nastavila. Svi iz mog tima htjeli su me odvesti u bolnicu, ali nisam željela otići. Ipak, nakon 20 minuta, više nisam mogla izdržati bol i odveli su me u bolnicu. Sada sam dobro i oporavljam se. Hvala svima na porukama podrške - napisala je DJ-ica u izjavi nakon izlaska iz bolnice. 

Top za konfete kojeg je koristila vatrogasci iz Santa Catarine označili su kao nesiguran jer mu nedostaje 'specifična standardizacija', što povećava rizik od ozljeda.

'ZAKLJUČAO' GA Pogledajte kako je bivši UFC-ov borac svladao lopova u Brazilu

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zrno soli u glavi 05.02.2023.

    Sva sreća pa dildu ne nedostaje 'specifična standardizacija', jer tko zna kako bi ga okrenula

  • 29tom24ema 04.02.2023.

    Jahahahahah koja glupaca

  • Brzopoteznik 04.02.2023.

    Baš ste papčine,ženska skoro sebi oči izbila,a vi ju trolate,kilavi ste,zato i imate točno nula posto uspjeha sa ženama 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare